Annons

Hovmästare med teamet i fokus, 30 min från Stockholm rakt fram och två högersvängar

Körunda Hotell

Körunda är det populära hotellet med skön ”hemma hos”-känsla och ett personligt bemötande. Anläggningen är belägen fyra mil från Globen, strax söder om Stockholm, i natursköna omgivningar mellan sjö och skog. Nu söker vi hovmästare som vill vara med och utveckla vår fina verksamhet med fokus på hälsa och mat. Låter detta intressant?

Om Körunda
Till Körunda kommer man för konferens, weekendvistelser och fest! Hotellet erbjuder härliga golfbanor, en skön spaavdelning, avkopplande promenadvägar runt sjön Muskan, träningsaktiviteter med Paolo Roberto och givetvis god mat!

Körundas restaurang rymmer 120 gäster inomhus och på sommaren öppnar man även upp en stor, solig terrass. Här serveras välkomponerade rätter med säsongens närproducerade råvaror och i matsalen arbetar ett härligt gäng med högsta servicekänsla. Till att leda och utveckla verksamheten söker vi en hovmästare till vårt team.

Om tjänsten
I tjänsten som hovmästare är du själv aktiv i driften och leder personalen, framförallt under kvällstid, samt har fullt gästfokus. Du är även delansvarig för inköp av dryck på Körunda.

Tjänsten är på heltid med arbetstider som delvis varierar efter säsong men till stor del är förlagda till kvällstid, både vardagar och helger. Du blir anställd direkt av Körunda – tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person.

För dig som behöver flytta från annan ort finns möjlighet till lägenhet i Nynäshamn.

Om dig som söker
Till denna tjänst söker vi dig med ett stort knippe energi, som vill jobba med närhet till natur och stad. Du brinner för service och leder personalen med stort engagemang. Erfarenhetsmässigt ser vi att du tidigare arbetat som hovmästare eller i en liknande tjänst och att du har goda kunskaper kring dryck. Du trivs i driften och i relationen med gästerna samt är en lagspelare som inspirerar dina kollegor samtidigt som du är en tydlig ledare. Vidare är du flexibel och prestigelös och hoppar in där det behövs. Som person tror vi att du är glad, positiv, framåt och vill ha roligt när du arbetar. Kreativitet och initiativförmåga välkomnas!

För att smidigt kunna ta dig till Körunda måste du ha egen bil.

På livsstilshotellet Körunda är man stolt över sin anläggning och vi ser fram emot att välkomna vår nya hovmästare.

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02