Annons

HR-ansvarig 50%

Connect Hotels

Connect Hotels är en modern hotellkedja som erbjuder någonting för alla. Hos oss finner du innerstadshotell med designkänsla, mässhotell, flygplatshotell och affärshotell i Stockholms egna Silicon Valley.

Vi söker en HR-ansvarig på 50% som vill vara med och bidra till ”a great place to work” för alla våra medarbetare. Totalt är vi ca 200 anställda på våra hotell.

Hos oss på Connect Hotels blir du en del av ett team som är engagerat, drivet och högpresterande. Vår företagskultur, Connectandan, är uppbyggd av härlig mångfald, respekt mot varandra och fantastisk glädje.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Rekrytering och introduktion
  • Arbetsrättsfrågor
  • Employer branding
  • Arbetsmiljö och rehabilitering
  • Stöd till chefer och avdelningsansvariga
  • Kulturambassadör
  • Policies
  • Personalekonomi

Vi ser gärna att du har 2-3 års erfarenhet av arbete inom HR och har en akademisk utbildning. Som person är du energifylld med starkt driv och höga ambitioner. Du trivs med ordning och reda samt är strukturerad. Du ser värdet av att engagerade och glada medarbetare skapar nöjda gäster och det är viktigt att du är tillgänglig och visar dig i verksamheten på våra olika hotell.

Som HR-ansvarig ingår du i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 50% med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 13 januari 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt ansökningstid. Vid frågor och ansökan maila VD, Finn Andresen finn@connecthotels.se

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02