Annons

INHOUSE SALES AGENT

Clarion Hotel Sign

Vill du arbeta i Norra Europas mest kreativa och expansiva hotellkedja? Är du en person som tycker om utmaningar och strävar efter att vara unik? Nordic Choice Hotels har pushat innovation inom hotellmarknaden i åratal. Vi är övertygade om att stor talang kan komma från var som helst. Vi är aldrig genomsnittliga – är du?

INHOUSE SALES AGENT – CLARION HOTEL SIGN

Clarion Hotel Sign har som mål att vara Stockholms ledande och mest passionerade hotell. För att nå dit behöver vi arbeta med de mest målinriktade, drivna och kreativa personerna i branschen som har ett stort mod varje dag och älskar att göra affärer. Vi söker nu dig som vill leverera service och resultat utöver det vanliga. Vi söker dig som vill vara en viktig pusselbit i vårt framgångsrika säljteam- på Stockholms största hotell.  

Vi ser att DU är den som:

 • Har som yttersta uppgift att optimerat Clarion Hotel Sign med rätt mix av hotellrum, konferensytor och bankettevenemang samt att sälja till rätt kund, i rätt tid och till rätt pris.
 • Du är ansvarsfull, kreativ och strukturerad och älskar att driva affärer och göra avslut.
 • Är serviceorienterad och lätt kan finna lösningar till kunders olika behov, enkla som komplexa.
 • Tar emot, prioriterar affärer och svarar proaktivt på boknings- och prisförfrågningar gällande möten och events.
 • Förstår att telefonbearbetning är en viktig del i ditt dagliga arbete för att knyta an nya kontakt och att vinna affärer.
 • Arbetar målstyrt och strukturerat sätt och förstår att delarna ger helheten. Du ska lika mycket nå dina individuella mål såsom avdelningens mål och hela hotellets övergripande mål.
 • Ansvarar för att samtliga bokningar, oavsett var de kommer ifrån, är kvalitetssäkrade,
  vilket innebär kopplade mot rätt segment/ kundkort/ företagsavtal, rätt priser, med inlagda activities m.m.
 • Arbetar proaktivt och tillsammans för att driva en säljkultur på avdelningen och hela hotellet och har en nära och tight dialog med Sales Managers.
 • Är ansvarsfull, modig, driven och strukturerad.
 • Arbetar aktivt med merförsäljning.

Kvalifikationer

 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller försäljning över telefon.
 • Systemkunskap i Cenium 6 och Superoffice är meriterande.

We Care about everything!

Clarion Hotel Sign är företag med människor som bryr oss om andra människor och den planet vi lever på. Vi arbetar och utmanar varandra för att tillsammans minska vår miljöpåverkan med allt från solceller på taket, fairtraide certifierad frukost och eldrivna gymmaskiner. Vi arbetar aktivt för att hjälpa andra människor och vi alla vill vara med och skapa en lite bättre värld, varje dag. Det är viktigt för oss och vi tror att det är lika viktigt för dig.

Ansökan – Vad väntar du på?!? 

Sök genast via https://jobs.nordicchoicehotels.com/jobs/ och senast den 2019-04-23. För mer information kontakta Inhouse Sales Manager Peder Harrysson peder.harrysson@choice.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02