Annons

Innesäljare/konferensbokare

Steningevik & Nova Park

Innesäljare/konferensbokare till Steningevik & Nova Park

Om oss
Steningevik och Nova Park är två av Sveriges bästa och mest framgångsrika mötesanläggningar. Steningevik har ett fantastiskt läge naturskönt inbäddad vid Mälarens strand, endast åtta minuter från Arlanda och 25 minuter från Stockholm. Nova Park ligger endast 12 minuter från Arlanda väldigt lättillgängligt. Vi står för ett omtalat värdskap med professionalism och en genomgående hög kvalitet på måltider, möteslokaler och hotellrum.

Steningevik har 61 hotellrum och 18 konferenslokaler. Nova Park har 117 rum och 18 konferenslokaler. Våra ledord är Professionalism, Stolthet, Lönsamhet, Kvalitet och vi har kul på jobbet.

Om tjänsten
Tjänsten har huvudansvaret för bokningen på Steningevik och är en del av det gemensamma säljteamet för Steningevik och Nova Park som består av 5 personer.
I tjänsten ingår att ta emot förfrågningar, lämna offerter, följa upp offerter, optimera lokalplanering, hålla kontakt med stora bokare och bokningsbolag. För att sammanfatta det – du ska se till att det är fullbokat hela tiden. Eftersom vi arbetar med service och alla har gästens bästa i fokus hjälps vi åt då behov uppstår på andra avdelningar. Vi jobbar i Spectra och med One Flow.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet från att boka konferenser och har ett säljtänk i din framtoning. Du är en duktig administratör och gillar att ha ordning och reda runt dig, du är alltså noggrann. Vi tror att du tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål och gillar vinna. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt att få kontakt med bokare och gäster. Som person är du utåtriktad med ett vinnande sätt och tycker om när det är mycket att göra. Du är vår nya stjärna!

Anställningsform
Det är en fast anställning med sex månaders provanställning. Arbetsplats är Steningevik och Nova Park i Knivsta. Lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast. Skicka din ansökan till karin.ahlstrom@novapark.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02