Annons

Kallskänka med bakvana

Eatery Grand central

Här är jobbet för dig som älskar att jobba med fina råvaror, bakning samt det kalla! Du får dagligen användning av ditt nyskapande och driver kallköket mot högsta möjliga nivå. Att du delar vår kärlek till gastronomi och sätter stolthet i ditt arbete räknar vi också med. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och vara med på en grym resa när Eatery växer!

Arbetsuppgifter
– Du ansvarar för att vårda våra klassiker och att förse restaurang och café med kvalitativa och estetiska kallskänksprodukter.
– Leverera bakverk och desserter i hög klass till våra gäster.
– Ansvarar för att planera och se till att den dagliga verksamheten i kallskänken fungerar.
– Du ansvarar för flödet i din produktion och minimerar svinn.
– Du planerar dina inköp och ansvarar för att det blir rätt kvantiteter och kvalitet.
– Du ser över dina lager i kylar och kylrum, samt löpande koll på beställningar ifrån restaurangen, cafét och catering i huset.
– Du ansvarar för att underhålla och utveckla vårt sortiment tillsammans med Köksmästaren.

Villkor
Tjänsten är en provanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Eatery erbjuder lön enligt överenskommelse. Vi har som mål att vara sektorns mest attraktiva arbetsgivare och har de senaste åren arbetat hårt för att säkerställa att vi har rätt medarbetare på våra enheter och att vi kan erbjuda dessa medarbetare rätt stöd och goda utvecklingsmöjligheter.

Ansök
Vi värdesätter en positiv attityd, god kommunikativ förmåga, hög arbetsmoral och en strävan att fullfölja arbetet med en hög insats. Är det dig vi söker?
Välkommen att mejla in ditt Cv till: jobb@eatery.se
Märk din ansökan med: Kallskänka

Om oss
Eatery har som mål att kunna erbjuda en miljö som bjuder in till möten och avkoppling såväl under som efter arbetsdagen. En plats dit man går för att äta och inspireras, antingen själv eller tillsammans med sina vänner, kollegor och affärspartners. Läs mer om oss och vårt koncept på www.eatery.se Eatery är en snabbt växande restaurang- och konferenskedja som i nuläget har 5 etableringar i Stockholmsområdet, i Luma Park (Hammarby Sjöstad), Kista, Sickla, Sundbyberg och van der Nootska Palatset. Mer information om Eatery på www.eatery.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02