Annons

Kallskänkschef

Riche och Teatergrillen

Här är jobbet för dig som älskar att jobba med människor, mat och fina råvaror! Hos oss jobbar du med att leda och utveckla kunniga och engagerade medarbetare. Du får dagligen användning av ditt coachande ledarskap och driver kallköket mot högsta möjliga nivå. Vi erbjuder en arbetsplats i en spännande miljö.

Hur ser din arbetsdag ut?

Som kallskänkschef på Riche och Teatergrillen kommer du att leda och fördela arbetet i köket med ett tydligt ledarskap och motivera och entusiasmera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål. Du kommer att leda ditt team på ca 8 medarbetare under högt tryck när ni laga mat från grunden med råvaror av hög kvalitet. Vi har samma kök för våra båda restauranger. Restaurangerna ligger på Birger Jarlsgatan och Nybrogatan i Stockholm.

Vem trivs här?

Du har jobbat som på liknande roll eller souschef i minst fyra år och vill fortsätta att utvecklas både i din matlagning och i ditt ledarskap. För att trivas hos oss är du innovativ, glad, utvecklingsorienterad och har ett systematiskt arbetssätt. Vi ser gärna att du har en start kommunikativ förmåga, är resultatorienterad och är trygg och stabil i ditt ledarskap.
I den här rollen ser vi dig som gillar att jobba i ett högt tempo och det faller sig naturligt för dig att leda personal och ta ansvar. Vi har en händelserik miljö där din flexibilitet och känsla för service kommer till användning varje dag. Du är bra på att samarbeta och kan prioritera för gästens bästa.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en varierande, flexibel och rolig arbetsplats i en spännande miljö med bra förmåner och utvecklingsmöjligheter

Är du intresserad?

Varmt välkommen med din ansökan! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden fram till 26 december. Varmt välkommen med din ansökan via www.jobb.svenskabrasserier.se

Om oss

Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Stockholms Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette och Ulriksdals Värdshus. I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.

Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02