Annons
Annons

Kock till Smådalarö Gård

Smådalarö Gård

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

Smådalarö Gård ligger idylliskt i Stockholms skärgård. Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm. Vi satsar också stort på aktiviteter och upplevelser. Med Smådalarö Krog erbjuder vi ett nytt krogkoncept för alla våra gäster och boende på Smådalarö Gård. Vi är ca 20 medarbetare som arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se

Vad vi söker

Vi söker nu en kock till vårt köksteam på Smådalarö Gård! Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök tillsammans med dina kollegor. Som kock är du ansvarig för att säkerställa att maten håller högsta kvalité samt att tillsammans med dina kollegor sköta den dagliga driften av köket, så som;
– lägga enklare beställningar
– upprätthålla städrutiner och se till att egenkontroller efterföljs.

Din profil

Vi ser att du har en avslutad kockutbildning samt ett par års erfarenhet av att jobba i kök och ett brinnande intresse för nyskapande gastronomi. Som person är du ambitiös, strukturerad och ansvarstagande samt en lagspelare som ser till såväl dina kollegors som gästernas behov.

Vad vi erbjuder

  • Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror. Vi bakar allt från grunden, eldar i vårt rökeri, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten
  • Möjlighet att påverka och utvecklas vid menyplanering och receptskrivning
  • Ett glatt team som hjälper och stöttar varandra
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla medarbetare
  • Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
  • En idyllisk arbetsplats i Stockholms vackraste miljö

Ansökan

Lön och tillträde efter överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst och vi arbetar med årsarbetstid. Arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta kontakta vår HR-chef Ingalill Szabela på ingalill.mszabela@sabis.se eller 070-8988999. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02