Annons

Kökschef – Excecutive chef

Hotell Borgholm

Hotell Borgholm har nya ägare och stundar gör en omfattande renovering innan verksamheten öppnar i ny regi. Hotell Borgholm är en utav Sveriges mest kända gastronomiska destinationer med högklassig restaurang och gedigen vinkällare. Så skall Hotell Borgholm fortsätta att drivas med utgångspunkten i den öländska- och svenska-gastronomin med fokus på en långsiktig hållbar destination.

Om dig
Vi söker dig som kommer att ansvara för verksamhetens koncept och rutiner för produkten mat. Tillsammans med verksamhetens VD och kreative ledare, Christofer Johansson, kommer du skapa verksamhetens produkt för att fortsatt leverera mat i världsklass. Du kommer att ingå i ledningsgrupp och fatta långsiktiga strategiska beslut så väl som att vara involverad i uppbyggnad av nya koncept på plats.

Vi söker dig som har lång och gedigen erfarenhet från ledarroller på högklassiska restauranger. Erfarenhet från restauranger med stjärna i Guide Michelin är meriterande då Hotell Borgholm har som ambition att minst förvalta den idag befintliga stjärnan. Du brinner för gastronomin, att utvecklas och är kreativ i din roll som matlagare. Har bra ledaregenskaper, god koll på kökets ekonomi och förstår helheten i en högklassig verksamhet. Är du också redo för en utav gastronomisveriges mest ambitiösa satsningar – då är du rätt person för oss.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter som innefattas i tjänsten är:
• Ansvara och säkerställa verksamhetens produkt mat
• Driva köket på ett hållbart sätt utifrån – ekonomi, miljö och personal.
• Arbeta tillsammans med övriga i ledningsgruppen för att långsiktigt utveckla verksamheten.
• Delaktig i rekrytering av kökspersonal
• Agera ledare och inspiratör till kökets medarbetare i den kreativa processen.

Anställningen är tillsvidare och på heltid med en provanställning på sex månader. Arbetstider varierar och innefattar dagar, kvällar och helger. Senaste ansökningsdag är den 30 jan. Ansökningar tas emot löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än så.
För frågor kontakta Christofer Johansson mail info@kokinvest.se tfn 073-8287781

Kökschef/Excecutive chef – Drömkandidaten
Hotell Borgholm på Öland är vida känt för sin omfattande vinkällare och ett kök med en stjärna i Guide Michelin. Nu stundar ett nytt ägarskap och med det en nysatsning. Vår drömkandidat är en målinriktad kock med högsta ambitioner. En kock som har goda ledaregenskaper, en kreatör av mat i världsklass och med gedigen kunskap om hållbarhet i ett kök utifrån ekonomi, miljö och personal. Är du redo för en utav gastronomisveriges mest ambitiösa satsningar? Då är du rätt person för oss!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02