Annons

Köksmästare

Frank Bistro

Frank Bistro är hjärtat i organisationen Let me be Frank AB. Vi slog upp dörrarna 2007 och har sedan dess startat 3 andra enheter i centrala Västerås, The Circus, Nya Hattfabriken & Madame Josephine. Företagets fokus ligger på matglädje och personliga möten – upplevelser att minnas.

På Frank Bistro serverar vi sedan start en blint serverad 4-rätters meny som vi varierar ofta, självklart i kombination med utvalda viner. Vilket ger dig som köksmästare en lekfull frihet – som ställs höga krav på.

Om dig
För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har minst 2 års erfarenhet av en liknande tjänst. Du besitter goda kunskaper inom köksekonomi och söker ständigt efter effektiviseringar och synergier i arbetet.

Du är kreativ med ett brinnande intresse, och håller dig ständigt uppdaterad bland mat och restaurangtrender. Samtidigt som du är den organiserade och tydliga ledaren som får hela teamet att växa, och tillsammans skapa bättre och bättre upplevelser för våra gäster.

Vi erbjuder
En arbetsplats med bra villkor och kollektivavtal
Utvecklingsmöjligheter då vi har flera restauranger att utvecklas tillsammans med eller gå vidare till
Utbildningsmöjligheter
En hel hög med härliga kollegor

Tillsvidareanställning på heltid, med 6 månaders provanställning. Arbetstiden innefattar dag, kväll och helg. Vi tar emot ansökningar löpande och tillsätter tjänsten så snart vi hittar den rätta personen för jobbet, så vänta inte med att söka. Hör gärna av dig om du har några frågor om tjänsten. Maila caroline@frankbistro.com

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02