Annons

Köksmästare till restaurangen hos Skandia

Restaurang Mat & Prat, Lindhagen

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

På Skandias huvudkontor vid Lindhagens Plan, driver Sabis den nyrenoverade restaurangen Mat & Prat. Här serveras lunch till ca 800 gäster dagligen. Vi erbjuder luncher och middagar i gästmatsalarna och dukar upp bufféer i huset i samband med konferenser. Varje dag levererar vi kaffe, kakor och frukt till de olika våningarna. Totalt arbetar 12 personer för Sabis på Mat & Prat. Vi är en Svanenmärkt restaurang och jobbar hela tiden för att utveckla vårt miljö- och hälsotänk. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Vi söker en köksmästare som drivs av utveckling och älskar att inspirera sitt team mot nya utmaningar. På Sabis lagar vi all mat från grunden och det är viktigt att du delar våra gemensamma värderingar: Alltid nöjd kund, Ansvar och Respekt. Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalité, och att leda ditt team.

Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning och handledning av våra medarbetare – våra kundproffs. Du ingår i ledningsgruppen och gillar att driva utvecklingen framåt.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika sorters restauranger och kök samt att du brinner för att utveckla ditt eget ledarskap såväl som ditt team. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet som du använder i ditt jobb. Som person är du positiv, initiativtagande, lyhörd inför gästernas behov och flexibel att rycka in där det behövs för att hjälpa ditt team.

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet att laga god mat med kvalitet från grunden tillsammans med ett glatt team
  • Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
  • En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är heltid under måndag-fredag och till största delen förlagt dagtid, även om kvällsbeställningar kan förekomma. Välkommen med din ansökan! Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten kan du kontakta restaurangchef Helena Breitung på 070-5454877 eller helena.breitung@sabis.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02