Annons

Köksmästare och souschef

Boqueria

Mitt i MOOD-gallerian ligger Boqueria. En spansk restaurang som fullkomligt sjuder av liv större delen av dagen. Här erbjuds lunch, brunch, en saluhall i miniatyr med delikatesser av alla de slag, à la carte och afterwork.

Vi på Boquerian i Stockholm söker en köksmästare och souschef som har ett genuint intresse av mat och matlagning, som kan bidra med motivation och bra ledarskap till vårt köksteam. Vi erbjuder en härlig arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att få fram den allra bästa produkten till gästen.

Vi söker dig med minst tio års yrkeserfarenhet som kock och du bör ha arbetat som souschef i minst tre år för att söka denna tjänst. Du kommer att leda och fördela arbetet i köket med ett tydligt ledarskap och motivera och entusiasmera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål. Du kommer att leda ditt team i högt tempo.

Tjänsterna är på heltid och har varierande arbetstider, samt arbetsdagar. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vi tillämpar kollektivavtal och arbetar aktivt för en trivsam och välmående arbetsplats. Se vår hemsida för mer information om oss: boqueria.se

Vill du vara en del av vårt nya team som tillsammans kommer att sträva efter att ge våra gäster en restaurangupplevelse utöver det vanliga, så hör av dig!

Maila din ansökan med CV och personligt brev till: napolyon@boqueria.se
Märk ansökan ”köksmästare” eller ”Souschef”
Urval kommer att göras löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02