Annons
Annons

Köksmästare till Octapharma, Lindhagensplan

Sabis Mat & Möten

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med 25 restauranger och 10 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges fjärde bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2017. För mer information besök: www.sabis.se

I en totalrenoverad K-märkt fastighet beläget på Kungsholmen ansvarar Sabis för Octapharmas lunchrestaurang, café och representation. Med restaurangkonceptet “Saluhall anno 1900” serverar vi ca 380 luncher och ca 180 frukost dagligen. Vi lagar all mat från grunden. Totalt arbetar 10 personer på Bistro Bryggeriet. Vi arbetar efter Sabis grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är: menyplanering, utbud, inköp, kvalitet, schemaläggning och leverera inom de ekonomiska ramarna. Största delen av din dag tillbringar du i köket med matlagning och gästkontakt i matsalen under lunchen. Du har personalansvar för medarbetarna i kök och disk.

Vi är ett litet team som samarbetar över gränserna. Det är viktigt för oss att tänka kvalitativt och vi har alltid gästen i fokus. Vi lagar och bakar all mat från grunden och arbetar mycket med närproducerad mat, samt är en KRAV-märkt restaurang. Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och vara lyhörd för gästernas synpunkter. Uppdragsgivaren förväntar sig kvalité på högsta nivå både vad gäller lunch, café och representation. Du rapporterar till restaurangchefen.

Du har erfarenhet från liknande verksamhet och tjänst. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika typer av restaurangmiljöer och brinner för att utveckla restaurangens och caféets matutbud. Du uppskattar att dagligen kommunicera med gäster och medarbetare

Som person ser vi att du är glad, prestigelös, ansvarsfull, driven och trygg i din roll som ledare.

Ledare inom Sabis har förmåga att:

  • Vara förebild
  • Visa vägen
  • Involvera & Engagera
  • Leverera resultat

Tillträde snarast. Restaurangen har öppet vardagar och viss kvällsverksamhet förekommer. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta driftschef Marcus Ekman tel. 070-9306957.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02