Annons

Kommunikatör. Flummig titel – viktigt jobb

Comfort Hotel

Comfort Hotel® är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. På våra 30+ hotell i Sverige, Norge, Danmark & Litauen har vi utmärkta lägen, selected service, urban design och stor respekt för miljön. Allt till en vettig prislapp, så att gästerna kan spendera sina pengar på annat.
Vi gör mycket som är bra. Men vi behöver snacka mer, nå ut till fler. Och därför ska vi teama upp med en kommunikatör som har huvudansvaret för att boosta varumärkeskännedomen kring Comfort Hotel, primärt på den svenska marknaden.

Core genius kan vara i social eller PR. Drömmen vore att hitta någon som är en wiz på sociala medier och som samtidigt kan konsten att få snurr på klassisk PR, men jag fattar att det kan vara svårt att förena i en och samma person.

Jobbet?
Vi växer snabbt, och vi måste vara säkra på att vi skapar content som är både informativt & engagerande, som driver kännedom & är kommersiellt relevant.
Du ansvarar för att implementera varumärkesstrategin och nå ut till hjärta & hjärna hos våra potentiella gäster – oavsett var de är. Det är dags för en riktigt stor push – där ingen i Norden ska undgå att höra talas om Comfort Hotel.

Några måsten & detaljer:
• Vi är ett litet och agilt team, där alla förväntas bidra som entreprenörer – och allt som oftast spelar fler roller än den som står i mailsignaturen
• Brand teamet har fullt ansvar för centrala SoMe-kanaler; skapa content plans, producera & publicera poster, vara aktiva i den digitala gästdialogen – och se till att länka all detta till relevanta eCommerce-möjligheter
• Teamet är också ansvariga för innehållet på web, att skriva korta inspirerande texter och producera dem på vår än så länge slumrande blog, producera informativa texter om våra hotell etc
• Assistera hotellen och säkerställa att de når sin fulla potential; anordna comms-seminarier, assistera dem med lokal PR osv
• Skapa PR-värdiga historier, baserat på Comforts kommunikationsstrategi & sälja dessa till media
• Vara en del i våra kommersiella pre-opening team när vi öppnar nya hotell

Du?
Jag är oerhört nyfiken på att se vem du är. Jag har inte alla detaljer helt klara ännu, men jag vet att du är kreativ, positiv och kan producera saker i ljusets hastighet. Att du hellre säger ja än nej. Att du håller koll på relevanta trender, såväl jobbrelaterat som mer allmänna sådana.

Du måste vara flytande på svenska och engelska. Du behöver också ha ett starkt nätverk i din lokala marknad, så att det blir hyfsat lätt att sälja in en story till tidningar, eller att se till att våra initiativ hamnar på radarn hos rätt influencers. Önskelistan är alltså lång. Vissa skulle säga att ingen checkar av allt det där ⇧. Let us prove them wrong.

Jaget & laget?
Du rapporterar till mig – Maja- Brand Director. Jag är baserad i Stockholm, men är oftare på något av våra hotell än på kontoret. Om du gillar personlighetstester kan jag berätta att jag är en ENFJ-person (Myers-Briggs) med ett färgspektra som är Rött/Gult/Grönt (DISC).

Jag är flexibel när det kommer till arbetstid. Du kan komma tidigt, du kan sitta sent, du kan jobba 150% ena dagen och 50% den andra. Så länge du arbetar ungefär 40 effektiva timmar/vecka. Jag tror på ärlig, direkt & transparent kommunikation. Och jag älskar att se både människor & varumärken växa.

I brand teamet ingår i dagsläget Steven, en finskaustraliensisk grafisk designer, och Iselin, en till kommunikatör som har en imponerande all-round-profil. Båda är baserade i Oslo, men hänger ofta i Stockholm.

Sugen? Sök! Använd Workbuster-länken här nedanför.
Ansök senast: 10 december
Börja: så snart som möjligt

Om du vill får du gärna skicka med en kort selfie-film, för att komplettera ditt skrivna CV – så får jag en bättre bild av vem du är. Skicka den till: maja.granberg@choice.se

Höres,
Maja

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02