Annons

Konferenssamordnare till Citykonferensen

Citykonferensen

Citykonferensen i Ingenjörshuset har servat näringslivet i genomförandet av professionella konferenser sedan 35 år.

Konferenscentret är därmed en av de mest etablerade aktörerna i Stockholm och genomströmmas årligen av 43 500 konferensbesökare.

Citykonferensen är en del av Sveriges Ingenjörer.

Är du den energiska, tjänstvilliga spindeln i nätet som vill betyda något för verksamheten du arbetar i och vara ett av våra viktiga ansikten utåt? Vi erbjuder dig fast anställning på heltid och förmånliga anställningsvillkor.

Nu söker vi en kollega som är en god organisatör med spring i benen till vår grupp av konferenssamordnare. Du har personligheten med stort leende som med din sociala begåvning kan ta rollen som ett av våra ansikten utåt. I arbetet ingår att samordna, förbereda och serva alla delar av inkommande konferenser från bokning till välkommen åter. Konferensförberedelser består av avstämningsplanering med kund, receptionsmottagning, service under pågående konferens, teknisk assistans, uppkoppling av konferensutrustning, möblering och iordningsställande av konferenslokalerna inför ankomst samt på alla sätt serva gästerna så att de blir nöjda och återvänder. Det händer också att du får rycka in och ge en hjälpande hand i vår restaurangservering ett par gånger i veckan.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet från service i konferensverksamhet.
  • Har kunskaper i bokningssystem, gärna Spectra som vi använder.
  • Har god verbal förmåga i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Har intresse och känsla för att hantera konferensteknik
  • Har en utpräglad känsla för service

Det är meriterande om du

  • Har kunskaper i uppdatering av hemsida, gärna WordPress.
  • Har erfarenhet av servering

Kan du inte allt idag så lär vi självklart upp dig. Din allra viktigaste tillgång är din positiva, glada serviceattityd och tjänstvillighet i alla lägen.

Vi erbjuder

Arbetstid är i huvudsak dagtid, alla vardagar med varierande pass varannan dag mellan 07.30 – 18.30, men ibland kvällstjänst med dagsslut 18.30 – 21.00. Lördagar kan förekomma några enstaka gånger per säsong. Sommarstängt från midsommar till 10 augusti.  Julstängt 22 dec – 10 januari.

Unikt för konferensanläggningsbranschen är att Citykonferensen erbjuder villkor som följer Teknikavtalet för tjänstemän med lokalt tilläggsavtal som upprättats på arbetsplatsen. Tjänstepension för tjänsteman enligt ITP-planen ingår.

Sista ansökningsdag

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 19 september 2019.
Rekryteringsprocessen innefattar såväl arbetspsykologiska som fysiska tester i syfte att förhindra belastningsskador då arbetet bland annat innefattar flytta runt stolar o bord i konferensrummen.

Övrigt
Facklig företrädare är Lotta Ljungqvist Unionenklubben som nås på 08-613 80 00

För mer information kontakta:

Stefan Falcone

Anläggningschef Citykonferensen

070-774 69 51

Sara Petersson

HR-chef

08 – 613 80 00

sara.petersson@sverigesingenjorer.se

Länk till ansökningsformulär

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02