Annons

Nu söker vi Dagreceptionister och Nattreceptionister till nya Best Western Plus Åby Hotel

Best Western Plus Åby Hotel

Åby Hotel ingår i HKC Hotels som ägs av familjen Östlundh. I företaget finns även Hotel Kung Carl i Stockholm, Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö, Best Western Hotell Hudik i Hudiksvall samt Clarion Hotel i Örebro. I april 2019 slår vi upp dörrarna till Åby Hotel i Göteborg/Mölndal. Vi öppnar ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Hotellet ligger i direkt anslutning till den nya Åbymässan och ÅbyTravet med sina 17 nya konferenslokaler. Den 16 våningar höga byggnaden består av hotell, möteslokaler, takterrass med lounge, kontor och Friskis & Svettis-gym.

Dagreceptionister
Tjänsten kommer att vara en viktig del i vårt nya receptionsteam inför öppningen i april 2019. Det är en unik möjlighet att få vara med från start, där vi bygger ett glatt, starkt och flexibelt team med gästen och upplevelsen i fokus.

Som receptionist sätter du värdskapet högst, du är säljinriktad och gillar att vara i händelsernas centrum. Receptionen är hotellets hjärta, det är här det händer!

För att trivas hos oss bör du vara positiv, intresserad och lösningsorienterad.
Du tycker om att vara den ”som vet allt” och ”ligga steget före”, du är strukturerad och lyhörd. Vidare trivs du med och uppskattar att arbeta i team, och allra, allra bäst tycker du om att möta våra gäster, rå om dem och få dem att känna sig riktigt välkomna.

• Erfarenhet av Best Western Hotels och Hot Soft är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Du har ett rullande schema där du arbetar varannan helg och arbetstiden är fördelad på både dagtid och kvällstid
• Tillträde enligt överenskommelse Lön enligt kollektivavtal

Nattreceptionister
Tjänsten kommer att vara en viktig del i vårt nya receptionsteam inför öppningen i april 2019. Det är en unik möjlighet att få vara med från start, där vi bygger ett glatt, starkt och flexibelt team som har gästen och upplevelsen i fokus.

Som nattreceptionist sätter du värdskap och säkerhet högst, du har glimten i ögat och är bestämd när det krävs. Du är ansvarstagande, trygg i dig själv, engagerad och strukturerad.

Vidare har du lätt för att kommunicera och har hög servicekänsla både gentemot gäst som kollega, du vet vikten av ett gott samarbete.
Du leder och fördelar ditt arbete själv, då du arbetar ensam i receptionen på natten.
Vi söker dig som har erfarenhet av nattarbete, och som har tidigare erfarenhet från hotellreception.

• Erfarenhet av Best Western Hotels och Hot Soft är meriterande
• Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
• Arbetstider: Nattetid varannan vecka, 7 nätter på, 7 nätter av är önskemål
• Tillträde enligt överenskommelse
• Lön enligt kollektivavtal

Rekrytering och intervjuer sker löpande

För frågor kontakta gärna anne-mari.skold@abyhotel.se

Välkommen med ditt CV till anne-mari.skold@abyhotel.se senast 12 februari

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02