Annons

Förste receptionist

Bosön - Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum

Bosön – Riksidrottsförbundets utvecklingscentrum – Hela Sveriges unika plats för elitidrott, utbildning och möten. I naturskönt beläget på norra Lidingö endast en mil från Stockholms city. Här möts Idrotts-Sverige och näringslivet till utbildningar, träningsläger, konferenser, aktiviteter och fest. Bosön har stora Idrottshallar och ytor både inomhus och utomhus, fyrtiotal konferenslokaler, 121 hotellrum, 2 restauranger och café. Bosön ingår i familjen Stockholm Meeting Selection som driver 10 hotell och mötesplatser i Stockholmsområdet. Vår vision är att bjuda världen på Livets Goda!
Vi söker en 1:e receptionist

Vi erbjuder en spännande arbetsplats, i en unik miljö och en härlig mix av gäster, som ger en fantastisk energi och dynamik. Ambitionen är att vara en modern anläggning som överträffar våra gästers förväntningar och målet är att Bosön blir förstahandsvalet för idrottsförbund, företag, organisationer och föreningar som vill träna och utvecklas.

Dina arbetsuppgifter
Som 1:e receptionist arbetar du tillsammans med receptionschefen att leda och coacha reception- och konferensavdelningen. Du arbetar med gästservice och kvalitetssäkrar gästens upplevelse och önskemål. Du ansvarar för upplärning, viss fakturering och dagliga rutiner. Du bidrar till att utveckla verksamheten, teamet och medarbetarna i receptionen.

Din profil/egenskaper
Du har god erfarenhet från tidigare arbeten i hotellreception. Vi vill att du är noggrann, driven och älskar service. Du är lösningsorienterad, tycker om att hålla ett högt tempo, är flexibel och gillar utmaningar. Du har en inre motivation att utveckla både dig själv och verksamheten och är därmed engagerad i ditt arbete.

Meriterande erfarenheter
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har goda kunskaper i hotellbokningssystem, Tjänsten är 100% tillsvidare med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2019-03-31. Tjänsten kan dock komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din skriftliga ansökan och meritförteckning till: Weronica Lotthagen , receptionschef, weronica.lotthagen@boson.nu, 08-699 66 81

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02