Annons

Receptionist/Concierge 100%

Bank Hotel

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda. Nu är byggnaden kärleksfullt renoverad och inrymmer idag ett levande, intimt boutiquehotell och en välkomnande mötesplats. Till våra team söker vi de allra vassaste inom gästbemötande. Är du en av dem, då är det dig vi söker!

Vår Front Office Manager Anna-Karin utökar nu sitt team med ytterligare en medarbetare till receptionen, för att varje gäst ska få ut det allra bästa av sin vistelse hos oss. Vi eftersöker en proffsig och alert kollega, som älskar att skapa varma och personliga möten i hotellobbyn. För oss är det viktigt att du ser gästen och ger fantastisk service för att du tycker det är roligt, inte för att du måste. För att trivas hos oss tror vi du uppskattar föränderliga miljöer, hög kvalitet och arbetar lösningsorienterat. Du arbetar med gästens hela vistelse och säkerställer att de får den allra bästa upplevelsen av sitt Stockholmsbesök. Då tjänsten även inkluderar uppgifter som concierge önskar vi att du är väl insatt i Stockholms restaurang- och nöjesliv, samt älskar att dela med dig av din kunskap och de allra bästa tipsen!

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med inledande provanställning. Start omgående. Roliga kollegor, magiska lokaler och en fartfylld arbetsplats utlovas. Du blir även en del av en stor koncern med fyrtio olika verksamheter – alla med sin unika karaktär och personlighet.

Vi söker dig som
– Har minst ett års erfarenhet från hotellreception.
– Tidigare arbetat i bokningssystemet Opera.
– Är ansvarsfull, initiativtagande samt en bra team-spelare.
– Har genuin och härlig utstrålning
– Alltid tar möjligheten att göra något alldeles extra för gästen.
– Behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kan du ytterligare språk är det ett stort plus!

Det är meriterande om du tidigare arbetat på ett mindre boutiquehotell, med en exklusiv produkt.

Ansökan

Vill du bli vår nya kollega? Vi tillsätter tjänsten löpande och ser gärna fram emot din ansökan så snart som möjligt. Har du några frågor är du välkommen att höra av dig till Anna-Karin per mejl, annars ber vi dig skicka in ansökan via formuläret nedan. Hoppas vi hörs!

Kontakt

Anna-Karin Molin, annakarin.molin@bankhotel.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02