Annons

REDOVISNINGSCHEF TILL 7A

7A

7A driver kontors- och konferensanläggningar på tre attraktiva adresser i centrala Stockholm – 7A Strandvägen, 7A Centralen och 7A Odenplan. Vår vision är ”att skapa en upplevelse utöver det förväntade”. Det gör vi genom att arbeta målinriktat för att skapa en personlig, välkomnande och proffsig miljö, där goda affärer förenas med hjärta och värme. Vi är kända för vår höga servicenivå, flexibilitet och vårt engagemang i att skapa det bästa för våra gäster. 

Är du den vi söker? 

7A är ägarlett och genomsyras av en entreprenörsanda och snabb rörlighet. Under de närmaste åren är planen att expandera kraftigt. Bolagets kultur präglas av en ”Yes we can”-attityd och prioriterade värderingar och förhållningssätt är att skapa glädje, vara personliga och välkomnande, innovativa, engagerade och att visa omtanke.

För att trivas och vara framgångsrik i rollen är du är en flexibel och prestigelös person. Som redovisningschef förväntas du driva dig själv, teamet och ditt eget arbete samtidigt som du har lätt för att samarbeta och att skapa ett positivt arbetsklimat. Rollen kräver att du är strukturerad och noggrann, en analytisk problemlösare med en god förmåga att kommunicera kring ekonomi. Förutom ansvaret för företagets löpande redovisning har du även ledaransvar för de tre medarbetarna på avdelningen och du rapporterar till bolagets CFO. Som chef har du ett coachande ledarskap där du ser varje medarbetare och skapar förutsättningar för personlig utveckling. I tjänsten ingår även att ständigt förbättra rutiner och processer för den interna ekonomifunktionen utifrån verksamhetens behov.

Din bakgrund

Du besitter mycket god kunskap inom redovisning, bokföring och lön och du har tidigare ledarskapserfarenhet. Du vill leda det löpande ekonomiarbetet i ett expansivt företag med tre kontors- och konferensanläggningar i centrala Stockholm. Du har akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig arbetslivserfarenhet och är en van Excelanvändare. Erfarenhet av utveckling/byte av system är meriterande, liksom om du tidigare arbetat i Fortnox och/eller Kapell.

Låter det här som en tjänst för dig? Varmt välkommen med din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Zofie Sandman på 070-815 80 91.

Urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02