Annons

Redovisningsekonom till Stockholm Meeting Selection – vikariat

Stockholm Meeting Selection

Stockholm Meeting Selection är en familj av 10 unika hotell, konferens- och mötesplatser som alla på ett eller annat sätt erbjuder det vi brukar kalla för livets goda. Vi har idrottens Bosön, Hesselby Slott där musiken tar plats, Skytteholm vid Mälarens strand, festernas Näsby Slott, det kungliga Rosersbergs Slottshotell, Ulfsunda Slott som är långt ifrån vardag, Villa Lovik där nybakat bröd står i centrum, det gröna Åkeshofs Slott, Sturegatan 15 i city vägg i vägg med restaurang Hantverket där både mat och inredning är ett hantverk. 10 platser att uppleva livets goda på. Läs mer på www.meetingselection.se. 

Redovisningsekonom till Stockholm Meeting Selection – vikariat

Arbetsuppgifter
Du arbetar med löpande bokföring, kontoavstämningar och att redovisning från hotellens verksamhet styrs på ett korrekt sätt i bolagets system. Du ser till att prognoser samt rapportering uppdateras enligt tidplan och du arbetar även med färdigställande av månadsbokslut. Du ansvarar för bolagets prognos- och rapporteringssystem och jobbar löpande med intern support, enklare controlling, likviditetsplanering och uppföljning.

Du sitter på bolagets huvudkontor i Värtahamnen. Du rapporterar till bolagets ekonomichef och ingår i det centrala ekonomiteamet om fyra personer.

Din profil
Du har ett par års erfarenhet från såväl hotellbranschen som redovisning. Du har goda kunskaper i Hogia och PMI. Erfarenhet av hotellsystem och POS-system är meriterande.

Du tycker att det är roligt med varierande uppgifter inom redovisning och har en drivande och analytisk förmåga. Du är noggrann, rättvis, med stor samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Du är flexibel och har en positiv serviceattityd gentemot kollegor och gäster.

Tjänsten är ett vikariat om ca 12 månader, med goda möjligheter till förlängning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta Zofie Sandman, +46 70 815 80 91 alternativt zofie@pointpeople.se. Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02