Annons

Restaurangchef

Upper House, Gothia Towers

Gothia Towers systerhotell Upper House är ett 5-stjärnigt modernt hotell i högsta internationella klass, beläget högt över Göteborg på de översta planen i mellersta tornet på Gothia Towers. Upper House har drygt femtio rum och sviter, alla rymliga och utsökt inredda i vacker design och förstklassiga material. Läget är det bästa tänkbara med fantastisk utsikt över Göteborg. I anslutning till hotellet finns även Upper House Dining samt Upper House Spa. För fjärde gången rankades Upper House i januari 2018 som nummer 1 i Sverige på Tripadvisor. Upper House är en del av Gothia Towers.

Nu finns chansen att söka rollen som Restaurangchef hos oss! Som Restaurangchef på Upper House har du tillsammans med Food & Beverage Manager det övergripande ansvaret för drift och lönsamhet, samt upprätthållande av avdelningens strategiska profil. Som chef och ledare för en viktig del av vår organisation, har du ett extra stort ansvar i att föregå med gott exempel i ditt ledarskap. Detta förutsätter att du har minst 3-5 års erfarenhet i en ledande befattning och har en trygghet i dig själv som person.

Som Restaurangchef ser vi att du har en gedigen erfarenhet från restaurangverksamhet gärna från större serviceföretag/hotell etc. En förutsättning för att lyckas i rollen är att ditt ledarskap präglas av prestigelöshet, samt att du är metodisk och van vid att arbeta med tydliga processer. Du är även serviceinriktad, flexibel och en social lagspelare. Koncernens kärnvärden är Engagemang, Samarbete och Mod och det är viktigt att dessa genomsyras i ditt dagliga arbete. Självklart är det även av stor vikt att du har intresse och en passion för mat och dryck i alla dess former.

I det operativa rapporterar du till Food & Beverage Manager, vilket innebär stöttande av samtliga styrande processer såsom ansvar för personal, budgetering, schemaläggning och planering av driften. Samtliga processer sker genom IT-system varför god datorvana är ett krav. Behärskar du dessutom system såsom RMS/SMS, Mercur och Quinyx är detta en stor fördel. Då vår verksamhet är öppen även på helger och kvällar, avspeglas detta i dina arbetstider. Inom Svenska Mässan koncernen finns stora utvecklingsmöjligheter.

Eftersom Svenska Mässan och Gothia Towers står inför en mycket stark utveckling samt att vi är måna om att bemanna med rätt ledare, ställer vi höga krav på ditt ledarskap och personliga lämplighet i tillsättandet av tjänsten.

Ansökan och kontaktperson
Har du frågor om tjänsten kontakta Johan Jansson, F&B Manager, 031- 7088209. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Välkommen med din ansökan snarast. Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Från hjärtat av Göteborg erbjuder Svenska Mässan och Gothia Towers allt från stora mässor och event till oförglömliga hotell- och restaurangupplevelser. Vår verksamhet innefattar många starka varumärken som tillsammans skapar en unik och attraktiv mötesplats där vi varje år välkomnar nästan två miljoner besökare. Som medarbetare hos oss jobbar du tillsammans med ett stort, engagerat och sammansvetsat gäng och är med och utvecklar vår verksamhet, både nu och för framtiden. Bli en del av vår värld – det är här vi skapar upplevelser för livet.
Läs mer om oss på www.svenskamassan.se och www.gothiatowers.com.

Gothia Towers utsågs 2017 och 2018 i Visitas arbetsgivarundersökning till den mest attraktiva arbetsgivaren inom besöksnäringen i Västra Götaland. Inom Svenska Mässan och Gothia Towers strävar vi efter en mångfald hos våra medarbetare och vi arbetar aktivt för att främja en inkluderande kultur.

Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform månadslön

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02