Annons

Restaurangchef

Kasai Stockholm

Kasai Stockholm, startdatum augusti 2019

RESTAURANGCHEF KASAI STOCKHOLM, MED MÖJLIGHET TILL ÖVERGRIPANDE ANSVAR FÖR ALLA KASAI RESTAURANGER

Tjänsten ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD och Ekonomichef. Du har fyra direktrapporterande avdelningschefer och du ansvarar för budget för våra kök, matsalar och nattklubb. Du skall ansvara för kvalitetssäkring av mat, dryck och service. Vår ambition är att bli Sveriges bästa arbetsgivare inom restaurang och målet är att skapa stamgäster. Våra värdeord är professionella, passionerade och lekfulla, och det lever vi och andas varje dag! Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar i ett högt tempo med intentionen att vara en internationellt avslappnad hemmamiljö för våra gäster. Vi delar glädjen & passionen för mat, dryck och service. Vi vill jobba med en schysst ledare och modig förebild som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Vår målsättning är att du skall le och ha ett sunt mindset. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt! Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi – Det är din personlighet, ditt ledarskap och din drift som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor med energi. Jag utgår från att du har dokumenterad erfarenhet som framgångsrik ledare, gärna med bakgrund från matsal och service.

SAMMANFATTNING AV ROLLEN:

  • Ansvarar för driften av Kasai restaurangen, loungedel och Ochaya (dinner club)
  • Överse samtliga aspekter som rör restaurangen med mål att inom sex månader utveckla till att överse samtliga Kasai restauranger.
  • Jobba mot att uppnå den angivna planen och budgeten.

VIKTIGA FUNKTIONER:

  • Överse driften av Kasai och säkerställa att den eftersträvade höga service- och kvalitetsnivån uppnås
  • Se över och utveckla rutiner och arbetssätt för de olika avdelningarna
  • Rekrytering
  • Se till att rutiner och regler för driften – Step of Service / träningsmanualer hålls
  • Leda restaurangteamet och ständigt jobba mot att utvecklas genom tex. nya koncept, säljtävlingar, vinprovningar, utbildningar och aktiviteter
  • Administrativt arbete (löner, schema etc.)
  • Ekonomiskt ansvar
  • Löpande ekonomisk rapportering samt se till att den satta budgeten hålls
  • Förhandla avtal med leverantörer och samarbetspartners
  • Yttersta ansvar och kontaktperson mot tillstånd, myndigheter och polis.
  • HR ansvar Kännedom om HR frågor och lagar gällande personal

ÖVRIGT

  • Goda kunskaper i excell, word, caspeco, faktura attesteringprogram, outlook

CV och personligt brev skickas till paulo@kasai.se

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02