Annons

Restaurangchef/F&B Manager, heltid

Dalecarlia Hotel & Spa

På en vacker höjd i Tällberg, ligger Dalecarlia Hotel & Spa. Den oemotståndliga vyn över Siljan finns med överallt och ger ro, kraft och inspiration på många plan.

Restaurangchef/F&B Manager, heltid
Vår nuvarande restaurangchef går vidare i karriären efter 15 år och vi söker nu hennes ersättare. Den vi söker ska ha stort intresse för mat och dryck. Om du är utbildad sommelier är det meriterande.

Jobbet som restaurangchef innebär ett stort engagemang i hotellets framgång. Vi söker dig som är en naturlig ledare som trivs med att arbeta både i grupp samt självständigt och är van att utveckla verksamheten. Du ser stora möjligheter i att jobba med den kundmix som vi har. Det är allt från frukost, konferenslunch, a la carte, bröllop, stora event m.m. Du ser service och gästerna i ett självklart fokus och du brinner för att utveckla dina medarbetare. Du förstår att service och samarbete skapar ett mervärde för gästen samt även för oss.

I denna positionen har du ansvar för ett tjugotal medarbetare, frukost, disk, bar och restaurang. Du är en person som gillar ordning och reda samt har ett analytiskt och lyhört ledarskap där uppfyllelse av resultat är något som vi strävar efter tillsammans. Utöver detta så är det sedvanliga restaurangschefsuppgifter såsom ansvar för planering och strukturering av verksamheten. Schemaläggning, budget och du har ett resultatansvar för hotellets F&B del som utgör en stor del av hotellets omsättning. Utöver det så arbetar du i driften och leder genom ett närvarande ledarskap och ser hellre möjligheter än svårigheter, du bör vara stresstålig och har inget emot att arbeta såväl kvällar som helger. Lön enligt överenskommelse.

Krav:
Tidigare erfarenhet som restaurangchef/bit. restaurangchef/hovmästare, minst två år.
Körkort och samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.
Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen med din ansökan.

Skicka din ansökan till: ann-louise.gustafsson@dalecarlia.se

Kontaktpersoner:
VD Ann-Louise Gustafsson
Tel: 0247-89145 eller 070-746 5457.
Adress: Dalecarlia Hotel & Spa, Tällgårdsgattu 21, 793 70 Tällberg.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02