Annons

Restaurant & Bar Manager Kitchen & Table

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är med sina 558 rum, Stockholms största hotell. Här finns restaurang, Selma City Spa, mötesrum och en bankettsal som tar upp till 700 personer. Hotellet har varit öppet i snart 10 år och utvecklas ständigt! Sign har senaste året fått ett ordentligt ansiktslyft där bl.a. reception, lobby, konferensvåning och hotellets restaurang byggts om. Hotellets spa, Selma City Spa, är ett pulserande cityspa med bl.a. en fantastisk takpool med utsikt ut över Kungsholmen. I slutet av augusti 2017 slog vi upp dörrarna till vår nya restaurang Kitchen & Table Norrmalm.

Kitchen & Table Norrmalm, signerad stjärnkocken och entreprenören Marcus Samuelsson, söker nu sin nya Restaurant & Bar Manager. Är du den vi söker?

Din profil

Är ett party inget party förrän du kommer in genom dörren?
Det är precis vad vi söker; en ledare med en spännande personlighet, redo att omdefiniera begreppet service, att finnas tillhands utan att synas och vara närvarande när så krävs. En charmig person med fickan full av party tricks och en känsla för vad våra gäster vill ha innan de ens vet det själva.
Kitchen & Table Norrmalm skapar upplevelser och får varje stund att räknas. Som ledare för teamet har du full koll på allt från senaste släppet på Spotify till vilka drinktrender som gäller. Vår kultur är en av våra största tillgångar och, om du får jobbet, blir du en ambassadör som lever och andas den.

Har du dessutom förmågan att samarbete med övriga avdelningar för att uppnå en service utöver det vanliga, kan berätta historier som Hemmingway i kombination med ett ”killer smile” och genuin passion för mat och dryck är du exakt vad vi letar efter!

Jobbet
Du har ansvar för avdelningens löpande drift med fokus på nöjda medarbetare & gäster samt att driva en lönsam verksamhet genom säljfokus och effektiv planering. Det innebär bland annat;
• Personalansvar för hovmästare/supervisors, servispersonal & bartenders vilket innebär schemaläggning, upplärning, utbildning, utvecklingssamtal och löneredovisning.
• Arbeta aktivt med målstyrning & prognoser och har resultatansvar för din avdelning. Alla på avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet.
• Som ledare hos oss samarbetar du största delen i drift med ditt team. Arbetstiden anpassas därför efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder.

Talangen

Du har tidigare dokumenterad erfarenhet på minst 3 år från liknande position med goda resultat. Du uttrycker dig väl i både svenska och engelska; både i tal och skrift.

Vi erbjuder
Som restaurangchef på Clarion Hotel Sign har du stora möjligheter att påverka Kitchen & Table Norrmalms framtida utveckling och vi sätter stort värde på kreativitet och nytänkande. Du får goda utvecklingsmöjligheter i Nordens mest spännande och expansiva hotellkoncern, Nordic Choice Hotels med hotell på 100 destinationer och 13.000 anställda. På Clarion Hotel Sign får du arbeta med passionerade kollegor som kommer utmana dig att nå nya höjder!

Läs mer om oss:

Kitchen & Table Norrmalm
Clarion Hotel Sign

Rollen ingår i hotellets avdelningschefsgrupp och rapporterar till Food & Beverage Manager. Anställningen är heltid & tillsvidare, efter sex månaders provanställning.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Food & Beverage Manager, David Viklund på david.viklund@choice.se.

Verkar detta vara en perfekt match för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02