Annons

Engagerad och driven säljare

Stora Brännbo

Stora Brännbo i Sigtuna söker nu en engagerad och driven säljare. Som säljare hos oss kommer din talang för affärer och relationer till sin rätt. Vi tror att du är en strukturerad och driven säljare som drivs av optimering och högt satta mål. Du har en god känsla för värdskapet, som är en stor del av den upplevelse vi levererar.

Ditt uppdrag

Du kommer att ingå i Stora Brännbos säljteam och kommer att vara den hos oss som ansvarar för bokningar av utbildningar och utbildningsserier. I din roll är det av stor vikt att du har erfarenhet från utbildningsverksamhet sedan tidigare och verkligen gillar att bygga och förvalta relationer, såväl med nya som befintliga kunder. Eftersom du tycker om att sälja faller det sig naturligt att dagligen bearbeta nya och gamla kunder genom mail, telefon, personliga möten och nätverkande.

Du medverkar till att utveckla vår digitala affär genom att presentera snygga offerter samt följer fortlöpande offertstatus och siffror i vårt digitala offertsystem. I säljprocessen ingår även att du arbetar med merförsäljning av kringarrangemang som ett mervärde för våra kunder. Vi arbetar aktivt med att optimera under högsäsong och ser gärna att du är mycket delaktig i att följa bokningsläget och utmana dig själv i dina säljaktiviteter.

Vi medverkar vid ett antal olika mässor under året och då representera du Stora Brännbo i montern. I dina nya kundkontakter arbetar du aktivt med att bjuda in till och genomföra visningar. Vi värderar den personliga kontakten och verkar alltid för att ha kontinuerliga avstämningar med våra kunder på plats. I samband med uppföljning arbetar du också aktivt med återköp på plats.

Kunskaper och erfarenheter
• Erfarenhet av tjänsteförsäljning mot företag.
• God erfarenhet kring försäljning mot utbildningsverksamhet
• Erfarenhet och framgång av uppsökande försäljning mot företag.
• God kunskap i svenska och engelska i tal och skrift.
• Goda kunskaper i Officepaketet.
• Kunskaper i bokningssystem, vi jobbar idag i Spectra.

Din profil
Du är en engagerad säljare med förmågan att se och förstå kundens behov och syfte. Din passion är kundrelationer och därmed en vilja att arbeta med långsiktig försäljning. Du är mål- och resultatfokuserad med stort möjlighetstänk. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo och är handlingskraftig, strukturerad, noggrann och kan prioritera. Du är affärsdriven med god ekonomisk förståelse och öga för affärsmöjligheter. Du är kommunikativ, lyhörd och förstår värdet av att arbeta integrerat i verksamheten. Som person är du prestigelös och trygg samt mycket socialt kompetent.

Stora Brännbo Konferens och Hotell AB i Sigtuna är en av Sveriges mest framgångsrika mötesanläggningar som ligger strategiskt i Sigtuna stad, endast 15 minuter från Arlanda. Här finns totalt 101 hotellrum, 38 möteslokaler, gym, yogastudio samt prisbelönt kök. Många gäster kommer tillbaka till oss för att vi har ett personligt engagemang i våra gästers välbefinnande när de är hos oss. Vi har ett stort engagemang för hållbarhetsfrågorna där vi ständigt söker nya vägar att minska den påverkan som verksamheten ger på miljö, både genom den dagligen driften och genom långsiktiga strategiska beslut. Anläggningen ägs och drivs i privat regi.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning och är placerad på Stora Brännbo i Sigtuna. Välkommen med din ansökan! För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta platschef Cecilia Eldelöf, 08-592 575 00. Ansökan samt CV önskar vi få till oss via rekrytering@storabrannbo.se . Rekrytering sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi funnit rätt person.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02