Annons

Senior analytiker

Annordia

Arbetar du med ekonomi eller affärsutveckling inom hotellbranschen och vill gå vidare i karriären till en rådgivningsroll? Vill du vara en del av och kunna påverka utvecklingen i ett växande konsultbolag? Är du en driven och engagerad person med analytiskt sinne? Då kan det vara dig vi söker!

Om Annordia

Annordia är en av Nordens ledande rådgivningsbyråer för investeringar i och utveckling av hotellfastigheter. Som fullservicebyrå erbjuder vi vår expertis under investeringscykelns alla faser; från marknadsanalys, konceptutveckling och hyresbedömning till operatörsrekrytering och försäljning. Vi är stolta över att ha några av Sveriges största fastighetsbolag, byggentreprenörer, banker och kommuner som våra kunder. Annordia är ett mindre bolag i en expansiv fas och består av ett starkt sammanhållet och engagerat team. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa med oss, och erbjuder därför spännande arbetsuppgifter i en kreativ miljö där alla har möjlighet att påverka bolagets utveckling. Vi söker nu en rådgivare till vårt team i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten är inriktad på att värdera och analysera hotell, såväl befintliga som etableringsprojekt, i syfte att ge våra kunder ett pålitligt investeringsunderlag, tillförlitliga prognoser och strategisk rådgivning. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande, men bland annat omfatta att:
• Utreda förutsättningarna för att etablera ett nytt hotell på en viss marknad och fastighet.
• Utföra hyresbedömningar för befintliga hotell och etableringsprojekt.
• Prognostisera utvecklingen för specifika marknader och hotell.
• Analysera hotell utifrån driftkalkyler, avtalsförhållanden, redovisning, organisation, fastighet, logistik, marknad och en mängd andra parametrar.
• Vidareutveckla interna analys- och värderingsmodeller.
Du kommer också att bistå vid utformningen av funktionella hotellkoncept (lokalprogram, volym, faciliteter, etc.) och rekryteringen av hotelloperatörer.

Profil

Vi söker dig som har minst sju års relevant arbetslivserfarenhet från hotellbranschen, gärna med erfarenhet från en central funktion inom ekonomi, affärsutveckling eller management. Du har minst en kandidatexamen inom hotell, ekonomi eller annan relevant inriktning. Som person är du ansvarstagande, noggrann och självgående. Det är mycket viktigt att du har en stark analytisk förmåga, utmärkta kunskaper i Excel samt uttrycker dig väl i skrift på såväl svenska som engelska.

Ansökan

Välkommen med din ansökan snarast, urval kommer att ske löpande. I denna rekrytering samarbe-tar vi med Pointpeople Rekrytering. För ytterligare information vänligen kontakta Zofie Sandman, zofie@pointpeople.se eller 070-815 80 91. Läs gärna mer på www.annordia.com.

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02