Annons

Souschef

Sånga-Säby Hotell och Konferens

Sånga-Säby ligger vackert vid Mälarens strand, bara 35 kilometer från Stockholms Central. Vi driver vår verksamhet med branschens högsta miljömål och vi är Sveriges enda 100 % klimatneutrala hotell. Sånga-Säby Hotell & Konferens ingår i Bygruppen AB som är ett helägt dotterbolag till Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Affärsidén handlar om att erbjuda attraktiva mötesplatser och vara ett skyltfönster för råvaror från Sveriges bönder. Våra värderingar utgår ifrån att verka för ett ansvarfullt företagande i en hållbar samhällsutveckling.

Arbetsuppgifter

Din främsta arbetsuppgift som Souschef är tillsammans med F&B driva köket och säkerställa att maten håller hög standard utifrån företagets affärsidé, värderingar och avdelningens handlingsplan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som Souschef, samt erfarenhet av att leda personal.
Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.
Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
Du är positiv, driven och har ett genuint intresse för människor, råvara, mat och dryck. Vi ser gärna att du är en person som trivs i en organisation som präglas av serviceanda och kreativitet. Du har stor social förmåga och har lätt för att ta kontakt med, samt hantera, människor med olika drivkrafter. Vi erbjuder dig ett spännande arbete, i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand, inom en klimatmedveten och hållbar organisation.

Ansökan

Välkommen med din ansökan, dock senast den 2019-02-14. Intervjuer görs löpande.
Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknapp i annonsen  nedan (ansökan sker via extern site).
För mer information och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör, Jenny Baudou, 073-360 97 50 eller mail jenny.baudou@sanga-saby.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02