Annons

VD

Restaurang Tak

1000 kvadratmeter. 2 våningar. 48 meter över havet. 160 platser i restaurangen och 120 i baren. 1 takterrass med utsikt över Stockholms inlopp. I bästa cityläge har Brunkebergstorg kommit till liv och här finner man Tak som är en del av områdets storsatsning med Urban Escape Stockholm och livsstilshotellen At Six och Hobo. Tak har omsorgsfullt designats och inretts av den prisbelönta arkitektbyrån Wingårdhs och resultatet är en nordisk miljö med eleganta japanska inslag i arkitektur, inredning och känsla. En tidlös och unik atmosfär som fulländas av den spektakulära utsikten.

Ett besök på Tak ska vara just det, unikt. Frida Ronge är vår kreativa ledare och i tillägg till den nordiska matupplevelsen med japanska influenser så är det dryck, möten och personlighet som utmärker vår arbetsplats och som vi är mycket stolta över.

Efter en framgångsrik etablering söker vi nu en VD som ska ta Tak till nästa nivå. Vi önskar en erfaren och trygg ledare som älskar mat, dryck och inte minst service i en klass för sig. I din roll som VD arbetar du i ett team tillsammans med Frida Ronge och ledningsgruppen för att skapa en genuin restaurangupplevelse på en ny plats i vår stad. Vi tror att du idag arbetar som Driftschef/F&B Manager för en större restaurang med flera enheter eller så är du en ledare/VD inom service- och upplevelseindustrin med en önskan om att driva en av Sveriges största restauranger. Du är trygg i ditt ledarskap, långsiktigt strategisk, har ett kommersiellt sinne och du vet vikten av att skapa en god och engagerande arbetsmiljö. Du kan visa dokumenterat goda resultat, både ekonomiskt och som ledare och vi ser gärna att du har internationell erfarenhet av restaurang, hotell och/eller service.

Tak erbjuder en arbetsplats 48 meter över havet där du får möjligheten att leda ca 80 anställda och ett varumärke som tagit en stark position på Stockholms restaurangscen. Ledningsgruppen rapporterar till dig och under din ledning driver ni Tak till nya framgångar. Tak är en del av Nordic Hotels & Resorts som bland annat äger och driver hotellen; At Six, Hobo, Nordic Light Hotel, Yasuragi, Copperhill Mountain Lodge, The Thief i Oslo och Skt Petri i Köpenhamn (läs mer på www.nordichotels.com). Du kommer att rapportera till COO för Nordic Hotels & Resorts, Trond Bastiansen.

Skicka din ansökan senast den 21 februari 2018. Urval pågår och tjänsten kan komma att tillsättas innan slutdatum. Tillträdesdatum enligt överenskommelse.
För mer information, kontakta People & Culture Manager Tina Tropp Jerresand, 0707-758568, tina.tropp.jerresand@choice.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ange i ansökan att du sett annonsen på besoksliv.se. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02