Annons

Vi söker en restauranghjälte, vår nya chef faktiskt!

WTC

I hjärtat av Stockholm, endast 20 minuter från Arlanda, ligger World Trade Center. Här hittar du kontor i toppklass, modernt designade konferenslokaler, inbjudande restauranger och personlig service utöver det vanliga. Kommunikationsmässigt går det inte att hitta ett bättre läge. I fastigheten finns två restauranger. Piazzan, den perfekta lunchrestaurangen/event-lokalen och WTC Restaurang som erbjuder högklassig à la carte, konferens- och affärslunch, middagar, frukost och frukostmöten. World Trade Center Stockholm ingår i den internationella organisationen WTCA med fler än 300 centra världen över. För vidare information om våra lokaler, servicekoncept och utbud följ länken här http://www.wtc.se

Vi söker en restauranghjälte, vår nya chef faktiskt!

Dina ansvarsområden som vår nya restaurangchef spänner över följande områden:

Dagligt driftsansvar för WTC:s restaurangenheter d v s Piazzan, frukostservering & frukostmöten, konferensmåltider, expo-arrangemang (café och mat), affärslunch och festvåningsarrangemang.

Exempel på ansvarsområden: 

– utbildning/kompetensutveckling av personal

– avdelningens trivsel och arbetsmiljö

– restaurangbudget och löpande resultatuppföljning

– kundvård/försäljning

– konceptutveckling

Arbetsuppgifter:

Du kommer vara med i planering och ingå i ledningsgrupp. Notera gärna att många gånger är våra arrangemang internationella. Vi vill att du ska vara vår Hjälte, vilket i denna roll betyder att du ska kunna vår restaurangverksamhet bäst, att du ska veta vad vi behöver härnäst för att överträffa kundens förväntan eller i alla fall alltid kunna bemöta denna och att din kraft och kunskap landar perfekt hos våra kunder och internt. Vi är ett team och tillsammans skapar vi magi…mycket tack vare dig!

Vi vill att du ska veta vad gott bemötande är och att du i vårt gäng också är en glad, social, positiv själ som såklart är bra på att planera, samarbeta och prioritera. Att arbeta på WTC är föränderligt och vi skiftar takt och fokus med våra gäster. Vi är ett team, men ibland är självständighet och beslutsamhet ledord.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Kanske du har ännu fler kompetenser än vi nämnt här, det är vi också intresserade av!

För vidare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

Markus Magnell, 072-2223936, markus.magnell@huvudverket.eu

Per Mellström, 070-6093398, per.mellstrom@huvudverket.eu

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02