Annons

Vi söker nu en Receptionist till våra hotell på Luntmakargatan i Stockholm City.

Hellsten Hotels

Hellsten Hotels är en mindre hotellgrupp med boutiquehotell i Stockholm: Hotel Hellsten, Rex Hotel, Rex Petit, Hotel Hellstens Malmgård och Hellstens Glashus. Hotellen kännetecknas av historiska byggnader inredda med en blandning av nya och antika möbler från världens alla hörn. Tillsammans med starka färger, konst och fotografier skapas en spännande atmosfär. Hotellgruppen ägs och drivs av Per Hellsten.

Hellsten Hotels driver även en fjällstation i Kvikkjokk, tre hotell i Finland.

Vi söker nu en Receptionist till våra hotell på Luntmakargatan i Stockholm City.

Hotel Hellsten och Rex Hotel är centralt belägna boutiquehotell i Vasastan, Stockholm. Hotellen består av 78 respektive 55 hotellrum och 4 konferenslokaler. Hotellen har funnits sedan år 2005 och är hjärtat i hotellgruppen som består av 5 hotell i Stockholm. Läs gärna mer om hotellgruppen och de enskilda hotellen på www.hellsten.se.

Vi söker: dig som med fördel har flera års arbetslivserfarenhet, som gillar att ta ansvar, egna initiativ och som är flexibel för förändringar och ser lösningar istället för problem. Du gillar att hålla ett högt tempo och samtidigt leverera förstklassig och personlig service.

Hellsten Hotels är en dynamisk företagsgrupp vilket gör att vi uppskattar dig som kommer med ett positivt driv och nya idéer kring hur våra verksamheter kan utvecklas vidare. Vi fäster stor vikt vid din personlighet och ditt engagemang. Vi lovar dig en arbetsplats där ingen dag är den andra lik, ett roligt team att arbeta med och utvecklande arbetsutgifter.

Tjänsten innebär:

Daglig drift av receptionen så som:

  • in- och utcheckning av gäster
  • fakturering
  • conciergeservice
  • bokningar via telefon och e-mail samt från bokningskanaler
  • Kassaansvar

Du älskar att ge service! Är en noggrann och engagerad person som är van att ta stort ansvar. Du är lyhörd och flexibel och tycker om gästkontakt både per telefon och direkt. Du har ett genuint intresse för service med ”det lilla extra” och kvalitet. Att du är stresstålig, flexibel, glad och har en positiv attityd ser vi som en självklarhet. Du jobbar bra både självständigt och i team.

Arbetslivserfarenhet vi efterfrågar är att du gärna har receptionserfarenhet från en liknande roll. Du talar svenska och engelska obehindrat och med fördel har erfarenhet av hotellsystemet Opera.

Varaktighet: Tillsvidare (vi tillämpar provanställning).

Arbetstid: Heltid. Arbetspassen är förlagda både dag, kväll och helger. Du rapporterar direkt till hotellets receptionschef.

Lön: Enligt överenskommelse.

Övriga anställningsvillkor: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal tillämpas.

Ansökan & kontaktinformation: Sista ansökningsdag är 16 maj. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi ser gärna att du kan börja så snart som är möjligt. Ansök redan idag för att vara säker på att komma med i rekryteringsprocessen! Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag till rekrytering@hellsten.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Kahem på maria@hellsten.se.

Ansök här
Fler lediga jobb
Annons
Annons

Platsannonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02