Annons

Segers

zoom

Med Segers har du full kontroll från start till mål.

Att bära ett plagg från Segers gör en inte automatiskt till en mästare på jobbet. Men faktum är att många mästare jobbar i våra kläder. Sveriges mest talangfulla och prisbelönta kockar är några exempel. Men Segers kläder stannar inte bara i köket. Våra plagg används också av hovmästaren, servitrisen, bartendern, hotellreceptionisten och hos personalen inom vård och omsorg. Hög kvalitet, design som speglar ditt företags vision och funktion som personalen trivs i. Med rätt arbetskläder höjer vi upplevelsen av din verksamhet.

 

 

Läs mer om oss

Fler leverantörer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Skånemejerier

Skånemejerier är Skånes eget mejeri, och alternativet för hela Sverige.

Läs mer

Findus Foodservice

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger, caféer och storkök.

Läs mer

Svenska Spel, Vegas

Vegas är den enda lagliga spelautomaten i Sverige och finns på ca 1800 restauranger och bingohallar runtom i landet. Ett extra nöje för era gäster – en extra intäkt för er.

Läs mer

SEASIDE GARDEN

Nyhet i SEASIDE GARDEN väderskyddslösningar™ - Reglera ljus & skugga

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02