Annons

Thoreau Still & Sparkling water

zoom

Thoreau kombinerar kranvattnets enkelhet, närhet och miljöfördelar med flaskvattnets rena och goda smak.

Thoreau är ett svenskt designkoncept för lokalproducerat vatten på restaurang, hotell/konferens och företag. Med våra vattenlösningar får du en produkt som är lika estetiskt tilltalande som den är ekonomiskt och ekologiskt nytänkande.

Vi arbetar oavbrutet med utveckling av konceptet för att du som kund ska få tillgång till de mest innovativa och smartaste produkterna, samt marknadens bästa villkor och service.

Det är vår filosofi att alltid erbjuda marknadens bästa produkter och service. Det innebär att allt ingår i månadskostnaden, såsom installation, filterbyten, service, kolsyra, flaskor och diskbackar. Vi har alltid en nära dialog med dig som kund och skräddarsyr lösningar efter de förutsättningar du har.

 

Fler leverantörer

GET RAW – Junk-Free Snacking

Läs mer

Sveba Dahlen

Läs mer

McCain


McCains produkter finns i tusentals restauranger och snabbköp i mer än 160 länder – var tredje pommes frites i världen kommer från McCain.

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02