Annons

GET RAW – Junk-Free Snacking

zoom

GET RAW är ett svenskt företag som skapades av mor och dotter 2013 för alla i farten, som vill ha något mumsigt, snabbt och nyttigt.

GET RAW vill förändra snackshyllan! Ut med det som är onaturligt gott och in med det som är naturligt gott – det mår vi bra av! Vi säger NEJ TACK till tomma kalorier, påhittade smaker och strikta dieter. Och JA TACK till naturliga råvaror och oemotståndliga smaker!

Våra mumsbitar är gjorda på naturliga ingredienser och är helt fria från tillsatser! De är också ekologiska, veganska, glutenfria och fria från raffinerat socker. Sa vi förresten att de är grymt goda? Perfekta att ha i fickan när sötsuget faller på eller magen kurrar.

 

Fler leverantörer

Thoreau Still & Sparkling water

Läs mer

Sveba Dahlen

Läs mer

McCain


McCains produkter finns i tusentals restauranger och snabbköp i mer än 160 länder – var tredje pommes frites i världen kommer från McCain.

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02