Annons

McCain

zoom


McCains produkter finns i tusentals restauranger och snabbköp i mer än 160 länder – var tredje pommes frites i världen kommer från McCain.

McCains produkter finns i tusentals restauranger och snabbköp i mer än 160 länder – var tredje pommes frites i världen kommer från McCain. 1957 grundade Wallace och Harrison McCain tillsammans med sina bröder Robert och Andrew McCain Foods, som öppnade den första produktionsanläggningen i sin hemstad Florenceville, New Brunswick, Kanada. Under Wallace och Harrisons ledarskap etablerade McCain Foods sig snabbt på den kanadensiska marknaden och började sedan en resa till att bli världens största tillverkare av frysta pommes frites och potatis specialiteter.

Be Good, Do Good
Vi finns på 53 platser på sex kontinenter och arbetar med jordbrukare runt om i världen, och producerar över 6,5 miljoner ton potatis varje år. Allt genomsyras av vårt filosofi Be Good, Do Good och som finns med oss genom hela kedjan från potatisfälten till tallriken. McCain använder sig av solrosolja och våra pommes frites innehåller inga tillsatser utan endast potatis, full av fibrer, vitamin C, järn och kalium. Förutom frites producerar McCain även andra livsmedel, inklusive snacks, måltider och grönsaker för både detaljhandeln och foodservice.

Fler leverantörer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02