Annons

Skånemejerier

zoom

Skånemejerier är Skånes eget mejeri, och alternativet för hela Sverige.

Skånemejerier är Skånes eget mejeri, och alternativet för hela Sverige. Våra rötter är stadigt förankrade i matlandskapet Skåne där vi drivs av jordnära insikter och klokskap. Vi är bärare av stolta mattraditioner och genuint mathantverk, där de goda råvarorna står i centrum. Vi har också en öppen attityd och gillar nya spännande trender och smaker, både det som sker i det lilla bistroköket eller storköket i en skola. Och vi har koll på vad våra kunder vill ha för att utveckla vårt fantastiska Mat-Sverige.

Vårt ostsortiment är ett bra exempel på det. Ost till ostbrickan eller till matlagning, vi har hela bredden. Extra stolta är vi över Skånemejeriers egna ostar från ysteriet i Kristianstad. Till exempel Allerums långlagrade klassiska ostar; Präst, Herrgård, Grevé och Svecia – alltid med lite större smak. Men vi kan också kunnat erbjuda Sveriges bredaste sortiment av kvalitetsostar från hela Europa med starka varumärken som PresidentGalbani med flera.

Vårt färskvarusortiment för storhushåll utvecklas ständigt där duktiga kockar, köksmästare, kostchefer och inköpare är vår drivkraft för att erbjuda ett attraktivt sortiment. Och vi jobbar hårt för att ständigt möta era högt ställda krav för det moderna och professionella köket. Vårt eget varumärke Skånemejerier rymmer ett brett urval av både klassiska och innovativa mejeriprodukter i förpackningar som täcker alla typer av kök. Andra starka varumärken är BravoHjordnära, Lindahls och Ljuva, alla med en självklar roll i det professionella köket. Vårt sortiment säljs via direktdistribution eller genom grossist. Våra kunder finns över hela Sverige.

Ladda ner vår hållbarhetsredovisning här
Ladda ner vår logotyp i cmyk här

Fler leverantörer

McCain


McCains produkter finns i tusentals restauranger och snabbköp i mer än 160 länder – var tredje pommes frites i världen kommer från McCain.

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Segers

Med Segers har du full kontroll från start till mål.

Läs mer

Findus Foodservice

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger, caféer och storkök.

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02