Annons

Sveba Dahlen

zoom

Om Sveba Dahlen
Sveba Dahlen grundades 1948 och är idag världsledande inom utveckling och tillverkning av utrustning för bageriindustrin. Våra varumärken är Sveba Dahlen och Glimek. På den svenska marknaden är vi återförsäljare för Varimixer, TurboChef, Rondo, König, Mimak, Bakon, Jac, Jeros och Daub. Huvudkontoret ligger i Fristad, utanför Borås. Sveba Dahlen ägs av den amerikanska koncernen Middleby Corporation, som är noterad på Nasdaq och har en stark global position inom utrustning för restauranger, storkök och bagerier.

Sveba Dahlen finns på ett stort antal marknader i länder runt om i världen. Vårt koncept är detsamma även globalt – vi är den tillförlitliga och professionella affärspartnern med en engagerad och tillgänglig organisation, användarvänlig design och robust, högpresterande och energieffektiv utrustning.

Fler leverantörer

Techotel Picasso Digital

Läs mer

Top Industri

Läs mer

Hogia

Läs mer

GET RAW – Junk-Free Snacking

Läs mer

Thoreau Still & Sparkling water

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02