Annons

Svenska Spel, Vegas

zoom

Vegas är den enda lagliga spelautomaten i Sverige och finns på ca 1800 restauranger och bingohallar runtom i landet. Ett extra nöje för era gäster – en extra intäkt för er.

Vegas värdeautomater ger ökad lönsamhet för er restaurang eller bingohall, samtidigt som de är ett komplement till er övriga verksamhet. Värdeautomatspelet är kopplat till en rad olika villkor, regler och tillstånd. Läs mer om Vegas regler och villkor eller på Lotteriinspektionen.se. Fyll i intresseanmälan om du är intresserad av att veta mer om Vegas, så kontaktar vi dig inom kort.

Svenska Spels spelautomat Vegas är den enda lagliga spelautomaten på den svenska marknaden. Insatsen på Vegas är mellan 1 och 6 kronor och den högsta vinsten är 100 gånger insatsen – högst 600 kronor. Vegas finns på ca 1800 restauranger, bingohallar, bowlinghallar och biljardhallar runtom i Sverige. För att få spela på Vegas måste du ha fyllt 18 år.

Vegas återbetalning

Enligt lotterilagen måste spel på Vegas ha en vinstprocent på minst 85 procent. De flesta av Vegas spel har en vinstprocent på runt 90 procent. Det gör Vegas till det spel hos Svenska Spel med högst återbetalning.

Läs mer och bli partner på vegas.se/partner

Fler leverantörer

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

Läs mer

Segers

Med Segers har du full kontroll från start till mål.

Läs mer

Skånemejerier

Skånemejerier är Skånes eget mejeri, och alternativet för hela Sverige.

Läs mer

Findus Foodservice

På Findus Foodservices är vi specialister på specialutvecklade produkter för restauranger, caféer och storkök.

Läs mer

SEASIDE GARDEN

Nyhet i SEASIDE GARDEN väderskyddslösningar™ - Reglera ljus & skugga

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02