Annons

Visbook

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem.

VisBook AS är ett norskt programvaruföretag med över 25 anställda och över 700 kunder i 7 länder. Huvudkontoret ligger i Kvikne och utvecklingskontoret ligger i Oppdal. Vi har ett dotterbolag i Göteborg, VisBook AB där 5 anställda jobbar med Sveriges kunder samt även ett dotterbolag i Tyskland, VisBook GmbH.

VisBook utvecklar, driftar, säljer, håller utbildningar samt tillhandahåller support av bokningssystemet VisBook som är ett online boknings- och administrationssystem. Anläggningarna som använder vårt system, slipper egna servrar och får obegränsat antal användare och arbetsstationer.

VisBook är en lösning som tar tag i alla processer i den dagliga driften. Från att gästen bokar sitt boende till avresa så kommer VisBook hjälpa dig som värd, så att du kan fokusera på gästen. Från avresa så levererar VisBook det du behöver av lösningar för fakturering, betalning och bokföring.

Sedan 1995 har vi levererat lösningar och tillsammans med våra kunder utvecklat VisBook som det är idag.

Fler leverantörer

GET RAW – Junk-Free Snacking

Läs mer

Thoreau Still & Sparkling water

Läs mer

Sveba Dahlen

Läs mer

McCain


McCains produkter finns i tusentals restauranger och snabbköp i mer än 160 länder – var tredje pommes frites i världen kommer från McCain.

Läs mer

Öka försäljningen med digitala Vouchers!

Läs mer

Annonsera på Besöksliv

Söker du medarbetare från hotell och restaurangbranschen?

På besöksliv.se når du direkt personer med branscherfarenhet och kompetens i hela Sverige. Din platsannons publiceras i minst ett av våra dagliga nyhetsbrev. Vi har massor med nöjda och återkommande kunder, från alla delar av besöksnäringen.

Kontakta Informa på besoksliv@informa.se eller ring 08-34 03 02