Annons

Azita Shariati lämnar Sodexo

zoom och erfarenheter in i en ny bransch", säger Azita Shariati. Foto: Sodexo" />
"Jag kommer ta med mig många lärorika möten, kunskaper
och erfarenheter in i en ny bransch", säger Azita Shariati.
Foto: Sodexo
NYHETER. Efter 21 år inom måltidskoncernen Sodexo väljer vd Azita Shariati att sluta. Hon lämnar sin post i november 2019.
Annons

Azita Shariati lämnar sina roller på Sodexo, bland annat som vd och CEO för Sodexo Healthcare Nordics. Anlendingen är att hon har fått en ledande roll i en internationell koncern. Därmed lämnar hon även måltidsbranschen för djursjukvårdsbranschen, enligt ett pressmeddelande från Sodexo.

”Efter 21 framgångsrika år på Sodexo […] har det blivit dags för mig att gå vidare till nya utmaningar i min karriär. Jag kommer ta med mig många lärorika möten, kunskaper och erfarenheter in i en ny bransch. Att få bli koncernchef för ett av Europas ledande djursjukvårdsföretag är en fantastisk möjlighet för mig, säger Azita Shariati.

Sodexo skriver vidare i pressmeddelandet:

”Azita Shariati har bidragit till att Sodexo byggt ett starkt varumärke i Norden. Hon har hyllats för sin inkluderande ledarstil och för arbetet med jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Under åren har hon deltagit i en rad olika sammanhang för att prata om vikten av att arbeta utifrån företagets värderingar, vilket resulterat i många fina utmärkelser”.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...