Annons

Frank Fiskers lämnar Scandic efter 8 år

zoom
NYHETER. I sommar lämnar Frank Fiskers sin post som vd och koncernchef för Scandic. Han efterträds av Even Frydenberg som närmast kommer från Starwood Hotels & Resorts.
Annons

Frank Fiskers tillträdde sin roll redan 2007. Efter tre år utanför Scandic återvände han 2013. Sedan dess har bolaget växt från 160 till 230 hotell och noterats på Stockholmsbörsen.    

”Hjärtat klappar för Scandic” 

– Jag är stolt över att ha varit med på den här resan tillsammans med alla våra medarbetare och kunder. Det har varit åtta fantastiska år och mitt hjärta klappar för Scandic. Beslutet är något som har vuxit fram över tid. Jag började arbeta på hotell som nittonåring och efter trettiofem år i branschen väljer jag nu att inte längre jobba operativt, säger Frank Fiskers.

Han efterträds av Even Frydenberg från Norge och verksam inom hotellbranschen sedan 1993. Even Frydenberg har haft en lång karriär inom Starwood Hotels & Resorts, ett av världens ledande hotellföretag, och har sedan 2013 varit ansvarig för företagets verksamhet i västra Europa. I september 2016 blev han en av de operativa cheferna för Marriott i Europa efter sammanslagningen med Starwood.