Annons

Onlineyoga för gästerna på sporthotellet

zoom Östersundshotellet har hittat nytt sätt addera träning till sina gäster.
Östersundshotellet har hittat nytt sätt addera träning till sina gäster.
NYHETER. Gratis tillgång till filmade sekvenser av yoga och träning i olika form. Det erbjuds nu alla gäster på Quality Hotel Frösö Park.
Annons

Quality Hotel Frösö Park i Östersund, som ingår i Nordic Choice Hotels, har nyligen öppnat ett spa och nu kompletterar hotellet, som satsar på en sportprofil, sitt utbud med att ge gästerna tillgång till yoga- och träningsvideos och yogamattor. Gästen loggar in på sajten Yogobe via sin mobil eller dator och får gratis tillgång till filmerna, som annars kräver en betald prenumeration, i sju dagar.

– Vi vill att våra gäster mår bra och känner att vi gör allt för att de skall få den bästa möjliga hotell- och spa-upplevelsen, säger hotellets vd Björn Hemmingson.

– När vi reser är det lätt att vi tappar sunda och goda vanor. Att vi kan hjälpa folk att vidhålla sina träningsrutiner, det gillar jag! säger Peter Munteanu, Yogobes vd.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...