Fler i rätt jobb efter Yrkeshögskolan
NYHETER. Andelen YH-elever på hotell-, restaurang- och turismutbildningar som får jobb i sin bransch ökar. Det visar en rapport från Myndigheten för yrkeshögskolan.
NYHETER. Andelen YH-elever på hotell-, restaurang- och turismutbildningar som får jobb i sin bransch ökar. Det visar en rapport från Myndigheten för yrkeshögskolan.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Besökare från Tyskland fortsätter älska Sverige och strömma hit på semester. Redan i oktober i år hade tyska turister gjort fler övernattningar här än under hela 2018.
NYHETER. Men en övergripande förändring kan dröja.
NYHETER. Svag tillväxttakt i restaurangbranschen under tredje kvartalet.
NYHETER. Kockarna Marion Ringborg och Linn Söderströms pop up-projekt Garba blir permanent krog i samarbete med Stureplansgruppen.
NYHETER. Bartender’s Choice Awards mest prestigefyllda pris, Årets Bartender, tilldelades Hampus Thunholm. ”Det här betyder supermycket för mig” säger han.
NYHETER. Thilda Mårtensson ingick i Sebastian Gibrands team under Bocus d´Or. Vid Årets Kock-finalen utsågs hon till Årets Commis. Hennes styrka i tävingssammanhang? Förmågan att fokusera.
NYHETER. Drygt 60 procent av alla utländska gästnätter i Sverige kan tillskrivas flyget, visar en ny rapport. Men utmaningarna är många och kunskapsbehovet stort är stort om framtidens hållbara resande.
NYHETER. Hade 30 procent fler gäster i backen än under fjolårets premiärhelg.
NYHETER. En debutant och en veteran sida vid sida under årets Nobelbankett.