”Vi har kommit framåt men kan inte luta oss tillbaka”
NYHETER. Arbetsmiljön i svenska restauranger har blivit bättre sedan Me too, men för att attrahera och behålla kompetens måste detta vara en fortsatt prioriterad fråga.
NYHETER. Arbetsmiljön i svenska restauranger har blivit bättre sedan Me too, men för att attrahera och behålla kompetens måste detta vara en fortsatt prioriterad fråga.
Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...
NYHETER. Affärsidén är lika enkel som genial – allt kretsar kring skogen, sjöarna och lugnet.
NYHETER. Årets vinskörd närmar sig för de svenska vinodlarna, vilket aktualiserar frågan om gårdsförsäljning.
NYHETER. ”Det saknades ett personligt 4-stjärnigt hotell. Stilen är Görväln goes Palma goes Miami”, säger Maria Eklund.
NYHETER. När den välbesökta vandringsleden till Fettjeåfallet i Klövsjö blev hårt åtgången av vårfloden gick flera aktörer samman för att rädda den.
NYHETER. ”Det har varit helt magiskt”, säger stjärnkrögaren om eventet Foodstock, som lockade 4000 svenska och utländska besökare.
NYHETER. Stjärnkocken Sayan Isaksson och Stureplansgruppen öppnar nytt i Berns lokaler 2020.
NYHETER. Den fördubblade skatten på husbilar kan påverka campingbranschens starka tillväxt, tror campingföretagen.
NYHETER. Visit Umeå hjälper stadens evenemangsföretag på traven mot att bli mer hållbara.
NYHETER. I Umeå står hotellen inför stora rekryteringsutmaningar. En ny gymnasieutbildning med stark branschanknytning är en av lösningarna.