Annons

Pop House Sweden byter vd

zoom Per Sundin tar över vd-skapet för Pop House Sweden<br />
 efter Mattias Tengblad. Foto: Pressbild, Pop House Sweden
Per Sundin tar över vd-skapet för Pop House Sweden
efter Mattias Tengblad.
Foto: Pressbild, Pop House Sweden
NYHETER. Per Sundin, som kommer närmast från Universal Music, blir ny vd för hotell- och nöjesgruppen Pop House Sweden.
Annons

Pop House Sweden, som omfattar Abba The Museum, Pop House Hotel, Cirkus och senaste förvärvet Hasselbacken på Djurgården, får en ny vd.

Per Sundin, som har sin bakgrund i musikbranschen, tillträder sin nya tjänst den 1 september. Tillsammans med huvudägarna Conni Jonsson och Björn Ulvaeus samt den internationella företagsledaren Flavio Bucciarelli, ska han arbeta vidare med att förverkliga Pop House vision att bli ”en unik nöjesdestination på Djurgården”.

Pop House Sweden grundades 2014. Per Sundin, som tar över vd-skapet efter Mattias Tengblad, har tidigare suttit i Pop House ABs styrelse.

– Jag har under min tid i styrelsen för Pop House AB imponerats stort av ambitionen, handlingskraften och viljan hos huvudägarna Conni Jonsson och Björn Ulvaeus. Detta i kombination med deras starkt lysande framtidsvision för bolaget så kände jag en stark drivkraft att anta utmaningen, säger Per Sundin i en kommentar.

Per Sundin har sin bakgrund i musikindustrin och kommer senast från Universal Music i Sverige där han har varit vd sedan 2008.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...