Annons

Regeringens ja till OS viktigt för besöksnäringen

zoom Foto: Colourbox
Foto: Colourbox
NYHETER. Allt är klart för en svensk OS-ansökan. Sveriges OS-kommitté fick idag beskedet att regeringen går in med säkerhetsgaranti. "Oerhört viktigt för svensk besöksnäring", säger Visitas vd Jonas Siljhammar.
Annons

– Det var ett mycket väntat besked. Det sista hindret för en OS-ansökan för Sverige och Stockholm, det mest utspridda OS någonsin, är nu undanröjt, säger SVT Sports kommentator Jacob Hård.

Visitas vd Jonas Siljhammar gläds åt beslutet.

–Fantastiskt roligt, och mycket bra att regeringen ställer sig bakom det som kommer att bli så oerhört viktigt för svensk besöksnäring, säger Jonas Siljhammar. 

Ett OS skulle stärka den svenska breddidrotten, vara ett stort fönster för Sveriges hållbarhetsarbete, och gynna varumärket Sverige för lång framtid, skrev Jonas Siljhammar i en debattartikel tillsammans med Svensk Handel och Svensk Turism tidigare i år.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...