Annons

Stora expansionsplaner för Nobis Group

zoom Blique by Nobis är ett av flera hotell som Nobis Group öppnar i år. Foto: Nobis Group
Blique by Nobis är ett av flera hotell som Nobis Group öppnar i år. Foto: Nobis Group
NYHETER. I april invigs nya hotell Blique by Nobis i Stockholm. Och fler hotell står på tur för den expanderande Nobis Group - först ut är nya hotell i Palma och Köpenhamn.
Annons

Hotellet som ska öppna i Hagastaden i Stockholm i april blir Nobiskoncernens sjunde, och det första i kategorin ”by Nobis”.

Hotellet blir, som Besöksliv har skrivit om tidigare, ett modernt hotellkoncept med generösa sociala ytor, flexibla konferens- och eventmöjligheter, samt två restauranger och en takbar.

Blique by Nobis kommer även som första hotell i koncernen, att ha ett antal long-stay rum. De vanliga hotellrummen är något mindre än i gruppens övriga hotell, men blir också billigare.

”Det är färre kvadratmeter ja, men vi har inte tummat på kvaliteten på inredningen”, säger Nobis huvudägare Sandro Catenacci till DI Weekend.

Nobis har även ett nytt hotellprojekt i Köpenhamn på gång som ska ha mellan 260 och 280 rum, och två mindre hotell i Palmas gamla stad. Det första planeras att öppna i september 2020, det andra ett halvår senare, skriver DI Weekend.

 

Läs mer om Blique HÄR.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...