Annons

Stordalen stänger hotell i Malmö

zoom
NYHETER. Under samma period som Nordic Choice öppnar storhotell utanför Malmö stängs ett i centrum.
Annons

Det är Quality Hotel Konserthuset med sina 155 rum som stängs den sista januari i år. Hela byggnaden ska totalrenoveras. Om det blir Nordic Choice som tar över hotelldelen efter renoveringen är ännu ovisst. Det rapporterar Skånska Dagbladet.

– Vi vill utveckla en ny produkt inom hotelldelen och just nu för vi skarpa samtal med ett par hotelloperatörer, säger Andreas Ivarsson, marknasområdeschef på fastighetsbolaget Diligentia.

Det är sammanlagt 30 tjänster som berörs av att hotellet stänger men enligt Gerth Karlsson, hotelldirektör för både Quality Hotel View i Hyllie och Konserthuset, har nästan samtliga i personalen tackat ja till att börja på det nya Quality-hotellet.

Det händer mycket inom Malmös hotellmarknad just nu. Förutom nya Quality Hotel View med drygt 300 rum, byggs bland annat Story hotell med 98 rum, ett stenkast från centralstationen.

Nya Vegas beskrivs som en revolution

Nya Vegas beskrivs som en revolution

När Svenska Spel lanserar nya Vegas väljer man att göra en liknelse med revolutionen i en annan bransch. – Från tjock-tv till dagens supertunna smart-tv. Så stor skillnad är det på nya och gamla Vegas, säger Ma...