Annons

Surfers flyttar till Humlan

zoom Med start i veckan intar Surfers Humlegården i Stockholm. Foto: Surfers
Med start i veckan intar Surfers Humlegården i Stockholm. Foto: Surfers
NYHETER. Surfers öppnar sommarrestaurang i Humlan i Stockholm. ”Vi tar med oss våra favoriter till vackra Humlegården”, säger grundare Mymlan Isenborg.  
Annons

Surfers, med fokus på provinsen Sichuan i sydvästra Kina, har sedan tidigare en restaurang på Regeringsgatan i Stockholm och en i Visby. Med start på onsdag denna vecka får gruppen ett tillskott med en tillfällig sommarkrog i Humlegården i Stockholm.

– Vi brukar normalt sett stänga Stockholmsrestaurangen under sommarmånaderna, men nu fick vi möjlighet att göra ett gästspel i samarbete md Stureplansgruppen som äger platsen, vilket är jättekul, säger Surfers grundare Mymlan Isenborg.

Platsen som enbart består av en uteservering och ett litet kök, har tidigare huserats av olika pop up-restauranger de senaste åren.

– Utmaningen blir att det är ett så litet kök, vilket innebär att vi får begränsa menyn något. Men vi tar med oss favoriter som de lyckobringande räkbollarna och revbensspjäll i femkryddsblandning.

Vad kan gästerna förvänta sig hos Surfers Humlan?

– Vi vill kunna bjuda på en kinesisk måltidsupplevelse och en härlig glad somrig bar med drinkar som chengdu schnaza som är gjord på mango, mynta, ingefära och gin.

Och vad betyder den här möjligheten för er?

– Vi hoppas att vi på en ny plats kan möta nya gäster, och så känns det väldigt roligt att få vara i Sommarstockholm även om vi självklart ska ha öppet även i Visby.

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Tältet som kan bli sommarens marginalförstärkare

Glampingkonceptet blir alltmer populärt och inte undra på det. ”Med ett riktigt bra glampingtält känns det som att sova under bar himmel”, säger Ulf Waldekrantz, som representerar Nordisk på den svenska marknaden...