Annons

Tott Hotell AB lämnar driften av Tott Hotell Visby

zoom Tott Hotell AB väljer  att inte förlänga avtalet på en fortsatt hotelldrift.
Tott Hotell AB väljer att inte förlänga avtalet på en fortsatt hotelldrift.
NYHETER. Efter utdragna förhandlingar mellan Brf Resort Visby och driftsbolaget Tott Hotell AB väljer driftsbolaget nu att inte förlänga avtalet och lämnar driften efter sommaren 2016.
Annons

Hyresavtalet sades upp gemensamt för omförhandling redan i höstas och efter det har långa förhandlingar förts där en överenskommelse fortfarande inte nåtts. Tott Hotell AB väljer därmed att inte förlänga avtalet på en fortsatt hotelldrift efter att avtalstiden löper ut den 7 november 2016.

– Det är såklart väldigt tråkigt, vi gick in i det här med en långsiktig plan och stora förhoppningar då det är en fin anläggning med hög potential. Nu ser vi istället fram emot en sommar med bra beläggning, både med privatgäster och många stora grupper. Vi kommer att genomföra 2016 som planerat och ge alla våra gäster en riktigt bra sommarsemester, säger Stefan Liljestrand, VD i ett pressmeddelande.

Nu kommer Tott Hotell AB istället att fokusera på hotellet i Åre och den stora utveckling som Åre upplever även under sommarsäsongen. Det finns också planer
 på andra destinationer och en utbyggnad av Tott Hotell Åre inför Alpina VM 2019.

Besöksliv har sökt Stefan Liljestrand för en kommentar men utan framgång.