Platsannonser Visa alla

Driven projektledare med servicekänsla

7A Konferens & Event

Är du en utåtriktad och relationsskapande person som gillar att arbeta serviceinriktat? Ser du dessutom positivt på utmaningen att ta dig an en projektledarroll inom konferens & event? Då kan detta vara jobbet för dig.

Vi erbjuder en tjänst med mycket frihet under ansvar och med goda möjligheter till utveckling på en av Stockholms största kontorshotells- & konferensanläggningar. Som anställd hos 7A blir du en del av en dynamisk och expansiv organisation.

7A startade 2006 och huserar numera på tre centrala Stockholmsadresser; på Strandvägen, Vasagatan och invid Odenplan, där vi erbjuder företag & privatpersoner exklusiva kontors- och konferensmöjligheter. 7A arbetar målinriktat för att skapa en personlig, proffsig och hållbar miljö där goda affärer förenas med hjärta och värme.

Om Tjänsten Som projektledare inom konferens & event har du det övergripande ansvaret att projektleda event och konferenser mot kund samt överse att de genomförs på ett kostnadseffektivt och professionellt sätt. Ledning av personal vid större arrangemang ingår i tjänsten då stort fokus ställs på att säkerställa kvalitet mot kund Övriga arbetsuppgifter är att vara stöd, högra handen, till platschef och också behjälplig i daglig drift av anläggningen. Du kommer vara en del av det team som utvecklar vår produkt och kommer att ha ett nära samarbete med platschef & driftchef, men även vara en viktig nyckelperson i den övriga organisationen.  Rollen är såväl praktisk i service-produktion som administrativ. Arbetstider är flexibla.

Vi söker dig som har erfarenhet och kompetens inom praktisk projektledning & servering, helst inom områden som hotell, restaurang eller konferens.  Vi ser gärna att du är en teamplayer, har hög social kompetens och är van av att agera relationsskapande då arbetsuppgifterna kommer innebära mycket kundkontakt, både externt och internt.  Du som person är förtroendeingivande, säljande och självgående samt har en stark vilja att arbeta mot uppsatta mål.  Vi ser även att du har god datavana, är administrativt lagd och har erfarenhet av inköp & ekonomi. Ett sinne för detaljer är ett stort plus.

Ansökan
Vid frågor om tjänsten ber vi dig att kontakta ansvarig rekryterare Robert Jones via jobb@7a.se och +46 765-26 07 55. Ange vilken tjänst det gäller i ämnesraden. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.
Välkommen med din ansökan!

Jobb: Projektledning
Plats: 7A
Organisation: 7A Sevena AB
Arbetstid: Heltid
Anställningsstatus: Tillsvidare
Sista ansökningsdag: 2017-sep-30

Ange i ansökan att du sett annonsen på Besöksliv. Se även alla våra lediga jobb på Besöksliv Jobb på Facebook.

Ansök här