Platsannonser Visa alla

Driva vegetarisk restaurang i trädgårdsidyll

Åkersberga Växtförsäljning

Åkersberga Växtförsäljning är en av de större handelsträdgårdarna i Storstockholm. Utöver trädgårdsväxter, krukväxter, tillbehör och inredningsbutik rymmer anläggning också en restaurang där du kan sitta och äta omgiven av blommor och grönska, ca: 80 sittplatser. Under sommartid har vi även en uteservering i trädgården. Idag erbjuder vi ett stort caféutbud samt dagens lunch bestående av Tarté flambee som vi serverar tillsammans med en stor vegetarisk salladsbuffé och soppa.

Nu söker vi en person med erfarenhet inom restaurangbranschen att driva och utveckla konceptet vegetarisk restaurang tillsammans med oss. Du kommer att ha yttersta ansvaret över restaurangen, ha möjlighet att sätta din personliga prägel samt ansvara för ekonomi och personal. Du ska ha gott ledarskap, vara ansvarsfull och ha ett öga för detaljer.

Tjänsten är på heltid, tillsvidare som inleds med provanställning. Tillsättning bör ske i Augusti. Om allt känns rätt så kan det även vara av intresse att hyra ut restaurangen.

Är du den eller dom personerna vi söker så kontakta Mattis Axelsson på info@bergavaxter.se

Bifoga referenser.

Läs mer om vår anläggning på:

www.bergavaxter.se
www.facebook.com/akersbergavaxter
www.facebook.com/cafetarteflambee

Ansök här